Έρωτας δίχως αύριο (και φράγκο)

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει η ιστορία του Βρετανού επιχειρηματία ο οποίος εγκατέλειψε την οικογένειά του για να ζήσει τον έρωτα της ζωής του, με μία Ουκρανή πρόσφυγα που φιλοξενούσε σπίτι του, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Ο Βρετανός ζούσε με την οικογένειά του -τη σύζυγό του Λόρνα και τα δύο τους παιδιά- στο σπίτι τους στο Μπράντφορντ, μέχρι πριν από μερικούς μήνες, όταν το έσκασε με μία Ουκρανή πρόσφυγα, 22 ετών, τη Σοφία Καρκαντούμ, στην οποία η οικογένειά του είχε προσφέρει καταφύγιο εξαιτίας του πολέμου.

Ο Βρετανός και η Ουκρανή μένουν από τότε μαζί, αλλά πλέον δεν έχουν χρήματα, κάτι που δεν τους επιτρέπει ούτε να προχωρήσουν τη ζωή τους, αφού και οι δύο υποστηρίζουν ότι θα ήθελαν να παντρευτούν.

Ο Τόνι Γκάρνετ, δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα «Daily Star» ότι προσπαθεί να τα βγάλει πέρα και να ζήσει με την Σοφία Καρκαντούμ, “χωρίς να έχουν μία”. “Θέλω να δείξω στον κόσμο ότι δεν είμαι ένας τεμπέλης που ζει με τα κρατικά επιδόματα. Είχα μια πολύ επιτυχημένη επιχείρηση (σεκιούριτι), αφιέρωσα τον εαυτό μου σε αυτήν, κάποιες εβδομάδες δούλευα πάνω από 80 ώρες την εβδομάδα».

Ο ίδιος όμως εξηγεί ότι πλέον έχει δύο προβλήματα. Πρώτον δεν μπορεί να πάει στη δουλειά, γιατί πρέπει να φροντίζει την αγαπημένη του Σοφία, η οποία έκανε εγχείριση στα μάτια και δεύτερον οι πελάτες του και οι φίλοι του, του έχουν γυρίσει την πλάτη, μετά την απόφασή του να εγκαταλείψει τη γυναίκα του και τα παιδιά του.

Ο Γκάρνετ είχε εταιρία σεκιούριτι που δούλευε κανονικά. Τώρα όμως που μαθεύτηκε η ιστορία του, οι πελάτες του σταμάτησαν να τον προτιμούν. «Πού και πού στέλνω σεκιούριτι για πόρτες σε παμπ και κλαμπ, αλλά ενώ παλαιότερα έβγαζα 2.000 λίρες την εβδομάδα, τώρα έχω καταλήξει να βγάζω ελάχιστα χρήματα», υποστηρίζει.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βρετανός που ερωτεύτηκε την Ουκρανή πρόσφυγα και το «έσκασε» μαζί της έγραψε κι ένα ραπ τραγούδι, πριν από μερικές ημέρες επικρίνοντας την πρώην σύζυγό του. Αυτό σημαίνει ότι είναι σε εξέλιξη διαμάχη μα την πρώην σύζυγό του.

Εναντίον του υπάρχει μάλιστα δικαστική απόφαση που του απαγορεύει να επικοινωνεί με την πρώην σύζυγό του Λόρνα, καθώς εκείνη ισχυρίστηκε ότι της έστελνε υβριστικά μηνύματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ