Ερντογάν: Κάνει απολογισμό του οικονομικού του προγράμματος εν΄ όψει των εκλογών και εύχεται να κερδίσει και 5η τετραετία

Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έστειλε μήνυμα στην εκδήλωση  που διοργανώθηκε για την 45η επέτειο της Ένωσης υπηρεσιών-İş που συνδέεται με το HAK-İŞ και βρήκε την ευκαιρία να κάνει απολογισμό του οικονομικού του έργου και να ευχηθεί νέα νίκη στις εκλογές του Μαΐου.

Μητσοτάκης: Ηχηρή απάντηση στον Ερντογάν – «Κάθε γιουρούσι μπορεί να γίνει άτακτη υποχώρηση»

Συγχαίροντας την 45η επέτειο της ένωσης και ενθυμούμενος με ευγνωμοσύνη όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της, ο Ερντογάν ευχήθηκε το έλεος του Θεού σε όσους υπηρέτησαν στην ένωση και απεβίωσαν.

Τονίζοντας ότι το σωματείο υποστηρίζει την ανάπτυξη, την ανάπτυξη και την οικονομική ανάπτυξη της Τουρκίας με το σύνθημα της «παγκόσμιας δύναμης της εργασίας» εδώ και 45 χρόνια, ο Ερντογάν δήλωσε ότι το σωματείο βοήθησε να αφαιρεθεί η σκιά της κηδεμονίας στη δημοκρατία με το να στέκεται δίπλα στην εθνική βούληση. στις πιο δύσκολες στιγμές, καθώς και υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Ερντογάν σε Σουηδία: Δεν θα λάβετε καμία υποστήριξη από εμάς στο ΝΑΤΟ

«Ως μέλη ενός πολιτισμού που λέει, «Δώστε στον εργάτη την τιμητική του πριν στεγνώσει ο ιδρώτας του», ενεργούσαμε πάντα αλληλέγγυα μαζί σας κατά τη διάρκεια των κυβερνήσεών μας, σταθήκαμε δίπλα σας, δουλέψαμε για εσάς, αδέρφια μας. Ανεξάρτητα από τις παγκόσμιες οικονομικές συνθήκες, δεν έχουμε συνθλίψει κανέναν από τους εργαζόμενους ή συνταξιούχους πολίτες μας στο τέρας του πληθωρισμού.

Τέλος, δείξαμε ότι είμαστε στο πλευρό των εργαζομένων και των παραγωγών καθιστώντας τον κατώτατο μισθό 8 χιλιάδες 507 λίρες, αυξάνοντας την κατώτατη σύνταξη στις 5 χιλιάδες 500 λίρες, δίνοντας στους δημοσίους υπαλλήλους μας αύξηση 30%, προσλαμβάνοντας συμβασιούχους δημόσιους υπαλλήλους και επίλυση του ορίου ηλικίας για συνταξιοδότηση. Ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να περπατάμε μαζί σας στο μέλλον.

Νέες απειλές Ερντογάν: Μητσοτάκη αν κάνεις λάθος οι τρελοί Τούρκοι θα κάνουν γιουρούσι

Του Αλλάχ θέλοντος,  θα βγούμε νικητές από τις γενικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 14 Μαΐου 2023 και θα συνεχίσουμε αποφασιστικά τον αγώνα μας για να υπηρετήσουμε την Τουρκία, το αγαπημένο μας έθνος και όλη την ανθρωπότητα για άλλα 5 χρόνια. Πιστεύω ότι η Ένωσή μας Hizmet-İş, η οποία είναι μάρτυρας σχεδόν μισού αιώνα στην Τουρκία, δεν θα μας αφήσει ήσυχους στις επερχόμενες εκλογές. Αναμένω πολύ ισχυρή υποστήριξη από εσάς για το όραμά μας για τον αιώνα της Τουρκίας», κατέληξε ο Τούρκος πρόεδρος.

(Πηγή: Πρακτορείο Ανατολού)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ