Έπιασε την γυναίκα του να τον απατά – «Έγινα κομμάτια όταν ανακάλυψα ότι το έκανε με τον αδελφό μου»

Την σοκαριστική προσωπική ιστορία του μοιράστηκε ένας αναγνώστης στην στήλη των σχέσεων της βρετανικής εφημερίδας The Sun. Ο άνδρας ανακάλυψε ότι η σύζυγος του τον απατούσε. Έχασε την γη κάτω από τα πόδια του όταν την έπιασε σχεδόν επ’ αυτοφώρω στο σπίτι τους με τον μικρότερο αδερφό του. «Το να ανακαλύψω ότι ο αδερφός μου είναι ο άλλος άντρας με έχει κάνει κομμάτια», παραδέχθηκε ο αναγνώστης, που είναι οικοδόμος στο επάγγελμα.

Όπως εξήγησε με την σύζυγο του γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν στο σχολείο. Σήμερα και οι δύο είναι 42 ετών. Ο αδελφός του είναι 38 ετών και δεν έχει παντρευτεί. «Ήταν πάντα ένας πραγματικός γόης», ανέφερε ο άνδρας.

Η ζωή του 42χρονου περιστρέφεται γύρω από την σύζυγό του αφού και οι δύο εργάζονται στην επιχείρηση ακινήτων του ξαδέρφου του. Τα πράγματα στην σχέση τους άλλαξαν όταν η γυναίκα του έγινε 40 ετών.

«Ξόδευε πολλά κάθε μήνα για τα νύχια της, τα μαλλιά της, τεχνητό μαύρισμα και μπότοξ», έγραψε ο 42χρονος. Την ίδια περίοδο άρχισε να απομακρύνεται από τον σύζυγό της. «Δεν την ενδιέφερε να περνάει χρόνο μαζί μου. Αντίθετα έβγαινε σε κάθε ευκαιρία με τους φίλους της ή τουλάχιστον αυτό μου έλεγε», ανέφερε ο 42χρονος.

Πώς ξεκίνησαν οι υποψίες για απιστία

Και συνέχισε: «Άρχισε να κάνει γιόγκα και τρέξιμο στον ελεύθερο χρόνο της. Φαινόταν υπέροχη. Αλλά και πάλι δεν την ενοχλούσε αυτό που πίστευα και πάντα είχε μια δικαιολογία για να μην κάνει σεξ».

Οι υποψίες του ξεκίνησαν όταν παρατήρησε ότι δεν άφηνε ποτέ από τα χέρια και τα μάτια της το κινητό τηλέφωνο της. «Ποτέ δεν το άφηνε χωρίς επίβλεψη. Ούτε όταν πήγαινε στην τουαλέτα. Και φαινόταν να στέλνει συνεχώς μηνύματα σε κάποιον», σημείωσε ο 42χρονος.

Τελικά μία μέρα δεν αισθανόταν καλά στην δουλειά του και αποφάσισε να επιστρέψει νωρίτερα το μεσημέρι στο σπίτι για να ξαπλώσει. «Με έκπληξη είδα το αυτοκίνητο της γυναίκας μου έξω από το σπίτι. Μόλις μπήκα μέσα άκουσα κίνηση στον επάνω όροφο. Πριν καν φτάσω στην κορυφή της σκάλας, ο αδελφός μου βγήκε, ταραγμένος και κατακόκκινος, έξω από την κρεβατοκάμαρά μας», ανέφερε ο αναγνώστης.

«Ήμουν τόσο σοκαρισμένος, αλλά κατάφερα να τον πλησιάσω. Γρήγορα με απέφυγε, έτρεξε κάτω και βγήκε από την πόρτα», εξομολογήθηκε ο 42χρονος. Η αντίδραση της συζύγου του ήρθε λίγα λεπτά μετά. «Η γυναίκα μου εμφανίστηκε λίγες στιγμές αργότερα. Με κοίταξε κατευθείαν στα μάτια και είπε: Λοιπόν, τουλάχιστον τώρα το ξέρεις».

«Αυτό έγινε πριν από δύο εβδομάδες και ακόμα δεν μιλάμε. Είμαι στο άλλο δωμάτιο και εκείνη στο δωμάτιό μας. Έχουμε δύο μικρούς γιους και δεν θέλω να τους χάσω. Νιώθω τόσο συντετριμμένος και παλεύω να δω ένα μέλλον», ανέφερε ο 42χρονος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ