Έλον Μασκ: Στην τελική ευθεία η συμφωνία για την αγορά του Twitter

Ο δισεκατομμυριούχος Έλον Μασκ, φαίνεται πως άλλαξε γνώμη σχετικά με την αγορά του Twitter και πλέον είναι πρόθυμος να προχωρήσει στην εξαγορά της πλατφόρμας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Σε επιστολή του προς την εταιρεία, ο Μασκ συμφώνησε να πληρώσει το τίμημα που προσέφερε πριν από μερικούς μήνες, πριν προσπαθήσει να… εγκαταλείψει τη συμφωνία, με το Twitter να μηνύει τον δισεκατομμυριούχο.

Ωστόσο, λίγες εβδομάδες πριν φτάσουν οι δύο πλευρές στα δικαστήρια, ο Μασκ κάνει την ανατροπή και επανέρχεται στο προσκήνιο.

Στην επιστολή, οι δικηγόροι του Έλον Μασκ, δήλωσαν πως ο… παραγωγικός χρήστης του Twitter σκοπεύει να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να ολοκληρώσει την εξαγορά, περιμένοντας την παραλαβή της χρηματοδότησης, ενώ ζήτησε τη διακοπή του δικαστικού αγώνα

Ένας εκπρόσωπος του Twitter είπε ότι έλαβε την επιστολή και σχεδίαζε να κλείσει τη συμφωνία στην τιμή των 54,20 δολαρίων ανά μετοχή που υποσχέθηκε ο Μασκ τον Απρίλιο.

Η φαινομενική νίκη για το Twitter οδήγησε τις μετοχές του να εκτοξευθούν περισσότερο από 20% σε περισσότερα από 52 δολάρια το τεμάχιο.

Ωστόσο, η αξία παρέμεινε χαμηλότερη από την τιμή εξαγοράς, ως ένδειξη παρατεταμένων αμφιβολιών των επενδυτών ότι η συμφωνία θα πραγματοποιηθεί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ