Έδωσε όπλο στην 72χρονη μητέρα της που έπασχε από άνοια – Συνελήφθη για τον θάνατό της

Η αστυνομία κατηγόρησε μια γυναίκα από την Οκλαχόμα για αυτοκτονία της μητέρας της, αφού έδωσε ένα όπλο στην 72χρονη γυναίκα που βρισκόταν υπό τη φροντίδα της καθώς έπασχε από άνοια. «Είναι χάλια να είσαι φροντιστής σε κάποιον 24 ώρες το 24ωρο». Η Lynda Watts δεν μπορούσε να κάνει ούτε τα βασικά και η κόρη της ήταν ο κύριος φροντιστής της.

Η Jaydee Watts, 44 ετών, συνελήφθη από την αστυνομία της Οκλαχόμα Σίτι έπειτα από έρευνα για τον θάνατο της ηλικιωμένης μητέρας της Lynda Watts στις 10 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνάς τους, οι ντετέκτιβ ανθρωποκτονιών ανακάλυψαν ότι η κόρη είχε «προμηθεύσει σκόπιμα ένα πυροβόλο όπλο στο θύμα που ώθησε το θύμα να αυτοκτονήσει», ανέφερε το αστυνομικό τμήμα της πόλης της Οκλαχόμα σε δελτίο Τύπου που δημοσιεύτηκε την Τρίτη το απόγευμα.

Η αστυνομία είχε επίσης λάβει βίντεο από την κάμερα ασφαλείας μέσα από το σπίτι που φέρεται να έδειχνε την Jaydee να επιπλήττει φραστικά τη μητέρα της, να την αποκαλεί νήπιο και να την απειλεί λέγοντας «πάρε το χάπι σου ή πνίξου να πεθάνεις», σύμφωνα με το KOCO News.

Η Jaydee Watts έφυγε από την κρεβατοκάμαρα της μητέρας της και επέστρεψε με ένα πιστόλι, δείχνοντας πώς να αφαιρέσει το όπλο από μια θήκη και λέγοντας στην 72χρονη «Κάνε με αυτό ό,τι θέλεις», πριν βγει ξανά από το δωμάτιο και επιστρέψει με ένα τρυπάνι λέγοντας ότι επρόκειτο να κλειδώσει τη μητέρα της μέσα στην κρεβατοκάμαρα.

Η Lynda Watts πυροβόλησε στη συνέχεια δύο φορές, πέφτοντας νεκρή στο σημείο. «Η ίδια της η κόρη της πρότεινε να αυτοκτονήσει, δυστυχώς το έκανε», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Οκλαχόμα Σίτι MSGT, Dillon Quirk.

Αφού η μητέρα της αυτοπυροβολήθηκε, η Jaydee Watts κάλεσε μια εργαζόμενη σε ξενώνα και της είπε ότι η μητέρα της αυτοπυροβολήθηκε με ένα όπλο που της παρείχε, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε η KOCO News. Μετά το τηλεφώνημα, η υπάλληλος του ξενώνα κάλεσε την αστυνομία και τους ενημέρωσε για το τραγικό περιστατικό.

Ο θάνατος της Lynda Watts ήρθε μια εβδομάδα πριν από τα 73α γενέθλιά της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ