Το βίντεο που «έδεσε» τον «δράκο των Εξαρχείων» – Η στιγμή που επιτίθεται σε 18χρονη στη Γλυφάδα

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται ο 23χρονος «δράκος» που πραγματοποιούσε επιθέσεις σε γυναίκες στα Εξάρχεια και άλλους πολυσύχναστους δρόμους της Αθήνας.

Το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού 18χρονης στις 27 Οκτωβρίου στην Παραλιακή λεωφόρο στην Γλυφάδα, επίθεση για την οποία καταζητείτο στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Η 18χρονη περίμενε το λεωφορείο στη στάση στις 20:00 το βράδυ όταν της επιτέθηκε και προσπάθησε να την βιάσει. Η κοπέλα αντιστάθηκε, έβαλε τις φωνές με αποτέλεσμα κάτοικοι της περιοχής να κυνηγήσουν τον δράστη. Στο βίντεο φαίνεται να απομακρύνεται με γοργό βήμα αμέσως μετά την επίθεση εναντίον της 18χρονης.

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, οι καταγγελίες σε βάρος του 23χρονου από τη Συρία είναι ήδη έξι, καθώς σήμερα το πρωί έγινε γνωστό πως είχε επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα στην περιοχή της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Επίσης, ο δράστης ήταν σεσημασμένος για κλοπές και διαρρήξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος είχε συλληφθεί το 2022 για απόπειρα βιασμού 70χρονης στον Άλιμο. Ο 23χρονος ήταν κρατούμενος του στις φυλακές Γρεβενών, και αποφυλακίστηκε μόλις τον περασμένο Αύγουστο. Μάλιστα, όταν αποφυλακίστηκε φέρεται να μην είχε δηλώσει καν διεύθυνση κατοικίας, όπως είχε υποχρέωση, ενώ κάποιες φορές δεν παρουσιαζόταν στο αστυνομικό τμήμα. Σημειώνεται ότι όταν αποφυλακίστηκε κατέβηκε στην Αθήνα. Μάλιστα ακόμη και στα Γρεβενά είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση εναντίον μιας Ουκρανής.

Δείτε το βίντεο της ΕΡΤ από την απόπειρα βιασμού σε βάρος 18χρονης στις 27 Οκτωβρίου στη Γλυφάδα.

Οι επιθέσεις και οι άτυπες περιπολίες

Σοκ προκάλεσε και η επίθεση εναντίον 13χρονης στην οδό Νικηταρά, στα Εξάρχεια. Η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και να τρέχει και έτσι κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του. Μία ημέρα μετά επιτέθηκε σε 27χρονη δικηγόρο στην οδό Βαλτετσίου. Την έριξε κάτω και άρχισαν να παλεύουν. Ευτυχώς υπήρχε κόσμος που έσπευσε να παρέμβει και τελικά εκείνος ατάραχος έφυγε. Στην Ζωοδόχου Πηγής επιτέθηκε σε ακόμη μία 29χρονη γυναίκα η οποία γλίτωσε χάρη στην παρέμβαση περαστικών.

Στον εντοπισμό του βοήθησε το ότι τα περιστατικά αυτά είχαν καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί που τον αναζητούσαν να έχουν «ξεσκονίσει» το υλικό.

Οι κάτοικοι στα Εξάρχεια ήταν θορυβημένοι και είχαν προχωρήσει σε άτυπες περιπολίες στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι φαίνεται να τον είχαν εντοπίσει στο ύψος της Χαλκοκονδύλη, στην πλατεία Κάνιγγος με αποτέλεσμα αστυνομικοί της ΝΑ Αττικής που βρίσκονταν στο σημείο να τον συλλάβουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ