«Δράκος των Εξαρχείων»: Είχε αποπειραθεί να βιάσει γυναίκα και στην Γλυφάδα – Έφτασαν τις 6 οι καταγγελίες εναντίον του

Αυξάνονται οι καταγγελίες για τον «δράκο των Εξαρχείων» ο οποίος είχε σκορπίσει τον πανικό και τον φόβο στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, οι αστυνομικές Αρχές έχουν στα χέρια τους πλέον έξι επίσημες καταγγελίες από τρεις που ήταν έως χθες. Ο 23χρονος Σύρος συνελήφθη στην πλατεία Κάνιγγος.

Εξάρχεια: Νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον «δράκο» – Επιτέθηκε και σε τέταρτη γυναίκα

Η μία από τις νέες καταγγελίες έγινε από γυναίκα, η οποία είχε δεχτεί επίθεση από τον 23χρονο στην περιοχή της Γλυφάδας. Ο κατηγορούμενος είχε αποπειραθεί να την βιάσει, όπως κατήγγειλε η ίδια, χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο δράσης, της ξαφνικής επίθεσης στο υποψήφιο θύμα, όπως έκανε και με τις υπόλοιπες γυναίκες.

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος εξέτιε ποινή στη φυλακή των Γρεβενών και όταν αποφυλακίστηκε κατέβηκε στην Αθήνα. Μάλιστα ακόμη και στα Γρεβενά είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση εναντίον μιας Ουκρανής.

Εξάρχεια: Η στιγμή που ο «δράκος» επιτίθεται σε 29χρονη – Βίντεο ντοκουμέντο

Οι επιθέσεις και οι άτυπες περιπολίες που οδήγησαν στη σύλληψή του

Σοκ προκάλεσε και η επίθεση εναντίον 13χρονης στην οδό Νικηταρά, στα Εξάρχεια. Η ανήλικη άρχισε να φωνάζει και να τρέχει και έτσι κατάφερε να γλιτώσει από τα χέρια του. Μία ημέρα μετά επιτέθηκε σε 27χρονη δικηγόρο στην οδό Βαλτετσίου. Την έριξε κάτω και άρχισαν να παλεύουν. Ευτυχώς υπήρχε κόσμος που έσπευσε να παρέμβει και τελικά εκείνος ατάραχος έφυγε. Στην Ζωοδόχου Πηγής επιτέθηκε σε ακόμη μία 29χρονη γυναίκα η οποία γλίτωσε χάρη στην παρέμβαση περαστικών.

Στον εντοπισμό του βοήθησε το ότι τα περιστατικά αυτά είχαν καταγραφεί σε κάμερες ασφαλείας με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί που τον αναζητούσαν να έχουν «ξεσκονίσει» το υλικό.

Οι κάτοικοι στα Εξάρχεια ήταν θορυβημένοι και είχαν προχωρήσει σε άτυπες περιπολίες στην περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, κάποιοι φαίνεται να τον είχαν εντοπίσει στο ύψος της Χαλκοκονδύλη, στην πλατεία Κάνιγγος με αποτέλεσμα αστυνομικοί της ΝΑ Αττικής που βρίσκονταν στο σημείο να τον συλλάβουν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ