Έχει 3 συζύγους για να δουλεύουν και εκείνος μένει σπίτι – «Είμαι τρόπαιο, ο βασιλιάς δεν κυκλοφορεί πολύ»

Αποκαλεί τον εαυτό του «σύζυγο τρόπαιο» και δηλώνει χωρίς ντροπή ότι έχει τρεις συζύγους και δεν εργάζεται, καθώς το κάνουν οι γυναίκες του για αυτόν.

Συγκρίνοντας τον ρόλο του με αυτόν σε μια σκακιέρα, ο Nick Davis από τις ΗΠΑ, πατέρας δύο παιδιών, λέει ότι δεν έχει δουλειά γιατί «ο βασιλιάς δεν κυκλοφορεί πολύ», καθώς οι βασίλισσες έχουν όλη τη δύναμη.

Εν τω μεταξύ, οι τρεις σύζυγοί του – η April, η Danielle και η Jennifer – έχουν, όλες, δουλειές πλήρους απασχόλησης.

Ο Nick γνώρισε την πρώτη του σύζυγο, April, στο πανεπιστήμιο πριν από 15 χρόνια. Εννέα χρόνια αργότερα, «καλωσόρισαν» στον γάμο την Jennifer.

Αν και μπορεί να ακούγεται ασυνήθιστο, η 38χρονη April λέει ότι είναι χαρούμενη που υπάρχουν κι άλλες γυναίκες στη σχέση για να καλύπτουν τις «ανάγκες» του Nick!

«Ο Nick έχει πολλά να χειριστεί. Με πολλούς τρόπους… Ο Nick έχει πολλά να χειριστεί στο κρεβάτι», είπε στο Seeking Sister Wife του TLC.  «Ο Nick έχει πολλά να χειριστεί σε σχέση με την προσωπικότητά του. Είναι ωραίο να μπορείς να έχεις βοήθεια…».

Στην πραγματικότητα, ήταν η April εκείνη που γνώρισε τον 39χρονο σύζυγό της στην 25χρονη Jennifer, η οποία ήταν 19 ετών τότε, θεωρώντας ότι θα ταιριάξει με την οικογένειά τους.  «Κατάλαβα ότι ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος, είχε πολύ μυαλό και ήξερα ότι ο Nick θα την έβρισκε ελκυστική», δήλωσε η April.

πολυσυντροφική οικογένεια με τρεις συζύγους

Ο Nick εξήγησε ότι του αρέσει να κοιμάται ανάμεσα στις συζύγους του το βράδυ, όμως το σεξ γίνεται πάντα σε διαφορετικές περιοχές του σπιτιού με την κάθε σύζυγο.

Όταν η πολυσυντροφική οικογένεια εμφανίστηκε στο Seeking Sister Wife πέρυσι, καλωσόρισαν και την 22χρονη Danielle στην οικογένειά τους. Στη γαμήλια τελετή, με τις άλλες δύο συζύγους του δίπλα του, ο Nick είπε ότι «ζούσε το όνειρο», ενώ αντάλλασσε όρκους αιώνιας αγάπης με την 22χρονη.

«Το να έχω τρεις συζύγους, γνωρίζοντας ότι όλοι έχουμε εδραιώσει αυτή την ένωσή μας, είναι απλά απίστευτο. Απλώς νιώθω σαν να ζω ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», είπε.

«Ειλικρινά δεν πίστευα ποτέ ότι θα μπορούσα να είμαι τόσο ευτυχισμένη. Δεν πίστευα ότι υπήρχε τέτοια ευτυχία μέχρι που βρήκα μια αγάπη σαν αυτή», ανέφερε από την πλευρά της η Danielle.

Και τώρα η οικογένεια Davis έχει μεγαλώσει ακόμη περισσότερο αφού η Jennifer έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί μαζί, την Vera, τον περασμένο Ιούνιο. Ο Nick έχει επίσης έναν μεγαλύτερο έφηβο γιο από προηγούμενη σχέση.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ