Δωρεάν υπηρεσία ασφάλειας σε όλους τους χρήστες του Facebook

Δωρεάν υπηρεσία ασφάλειας σε όλους τους χρήστες του Facebook

Η εταιρία ασφαλείας ESET συνεργάζεται με το Facebook και προσφέρει δωρεάν προστασία από malware σε όλους τους χρήστες του.

Με το ESET Online Scanner όλοι οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να εντοπίζουν malware που έχει αναρτηθεί στο λογαριασμό τους μετά τη σύνδεση τους σε «μολυσμένο» υπολογιστή και να το απομακρύνουν με ασφάλεια.

Έτσι όταν ένας χρήστης του Facebook συνδέεται στον λογαριασμό του, η υπηρεσία ελέγχει αυτόματα αν έχουν γίνει ύποπτες κινήσεις, όπως αποστολή μηνυμάτων spam ή «μολυσμένων» link σε φίλους των χρηστών και σε περίπτωση που εντοπιστεί κάτι τότε το Facebook εμφανίζει ένα μήνυμα δίνοντας στο χρήστη τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει το ESET Online Scanner, το οποίο εκτελείται απευθείας στο Facebook χωρίς πληρωμή ή παρεμβολές.

Κατεβάζοντας την εφαρμογή και πραγματοποιώντας τη σάρωση, οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το Facebook και τις υπόλοιπες δραστηριότητες χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση. Με την ολοκλήρωση της σάρωσης, λαμβάνουν ειδοποίηση μέσω του Facebook και μπορούν να ελέγξουν τα αποτελέσματα.

Η εκκαθάριση αρχίζει μετά την ολοκλήρωση της σάρωσης σε περίπτωση που εντοπιστεί οποιοδήποτε malware, ενώ, στο τέλος, ο χρήστης λαμβάνει τα αποτελέσματα του.

Πηγή: techit.gr

 

Διαβάστε επίσης:

ΒΙΝΤΕΟ-Νέα δολοφονία άοπλου Αφροαμερικανού στις ΗΠΑ

Νέα πρόκληση από τους Βρετανούς-Δάνεισαν τα Γλυπτά στους Ρώσους και λένε “όχι” στην Αθήνα

Η Ντόροθι Κινγκ για τη νέα πρόκληση των Βρετανών: Είστε υποκριτές

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.