Δικέφαλο φίδι καταβροχθίζει συγχρόνως δύο ποντίκια – Τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ

Viral έχει γίνει το βίντεο με το δικέφαλο φίδι, που ο ιδιοκτήτης του ονόμασε “Tom and Jerry”. Η έμπνευση από τα αγαπημένα κινούμενα σχέδια όμως, μάλλον δεν κάνει πιο… χαριτωμένο το εν λόγω φίδι. Ο ιδιοκτήτης του “BHB Reptiles”, Brian Barczyk, δημοσίευσε το βίντεο από το τάισμα του φιδιού στο instagram και από εκείνη τη στιγμή τα σχόλια έπεσαν “βροχή”.

Ο “Tom and Jerry” τρώει συγχρόνως δύο ποντίκια.

“Ο δικέφαλος Ben and Jerry τρώει. Μου λείπουν όλα τα φίδια και τα ζώα μου, αλλά θα επιστρέψω σύντομα. Περνάω υπέροχα σε αυτή την περιπέτεια και θα τα μοιραστώ μαζί σας σύντομα” έγραψε στη λεζάντα.

Μπορεί να αναρωτηθείτε, το φίδι μπορεί να έχει δύο στόματα αλλά σίγουρα έχει ένα στομάχι. Πώς θα καταπιεί και τα δύο ποντίκια; “Μοιράζονται το στομάχι και τραχεία” δήλωσε ο Barczyk στο IFLScience. Οπότε… μάλλον δημιουργήθηκε ένα μικρό μποτιλιάρισμα για να καταπιεί τα ποντίκια.

Ο “Ben and Jerry” είναι ένα δικέφαλο βασιλικό φίδι Καλιφόρνιας και είναι μέρος της μεγάλης συλλογής του αφεντικού του. Όπως τονίζει ήταν όνειρο ζωής να αποκτήσει ένα ενήλικο δικέφαλο φίδι, καθώς συνήθως πεθαίνουν πριν ενηλικιωθούν.

View this post on Instagram

A post shared by B R I A N B A R C Z Y K (@snakebytestv)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ