Χρεώνει την οικογένειά της για το χριστουγεννιάτικο δείπνο: «Είναι 183 ευρώ ανά άτομο – Ό,τι κάνω είναι για κέρδος», υποστηρίζει

Μια μητέρα που αποκαλείται «η πιο μισητή γυναίκα στη Βρετανία» βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας – αυτή τη φορά επειδή χρεώνει τα μέλη της οικογένειάς της για να φάνε το χριστουγεννιάτικο δείπνο που θα ετοιμάσει.

Η Carla Bellucci είπε ότι θα χρεώσει τους συγγενείς της σχεδόν 183 ευρώ ανά άτομο για το οικογενειακό χριστουγεννιάτικο δείπνο, καθώς πιστεύει ότι θα πρέπει να αποζημιωθεί επειδή επωμίστηκε το βάρος της προετοιμασίας ενός γεύματος για 15 άτομα.

«Δεν είναι φτηνό να ταΐζεις ανθρώπους και χρειάζεται επίσης πολύς χρόνος για να φτιάξεις ένα ωραίο γεύμα», είπε η 42χρονη στην Daily Mail.

Η οικογένεια της Belluci αποτελείται από έξι άτομα – συμπεριλαμβανομένου του συζύγου της Gio και των μικρότερων παιδιών της. Για το χριστουγεννιάτικο δείπνο περιμένει εννέα επιπλέον συγγενείς στο σπίτι της, οι περισσότεροι από τους οποίους αναμένεται να πληρώσουν προκαταβολικά στην πόρτα.

Η χρέωση των 200 δολαρίων περιλαμβάνει ένα πλήρες δείπνο με «πρωταγωνίστρια» τη γαλοπούλα και ένα ποτήρι σαμπάνια. Όποιος επιθυμεί να καταναλώσει επιπλέον ποτό θα πρέπει να το έχει αγοράσει μόνος του, είπε η Belluci, σύμφωνα με τη New York Post.

Παραδέχτηκε ότι θα κερδίσει μερικά χρήματα από τη γιορτή, λέγοντας: «Ό,τι κάνω είναι για κέρδος και η οικογένειά μου το καταλαβαίνει».

Η ίδια γνωρίζει πως ορισμένοι συγγενείς μπορεί να «στραβώσουν» με την ιδέα και να μη το δείξουν, αλλά όπως είπε η ίδια, «αν θέλεις ποιότητα, πρέπει να πληρώσεις γι’ αυτήν».

«Μπορεί να βρείτε εστιατόριο που θα είναι φθηνότερο από το να φάτε σπίτι μου, αλλά το δείπνο μου θα είναι πολύ πιο αριστοκρατικό από αυτό», ισχυρίστηκε. «Δεν θα ήταν φθηνότερο αν πηγαίνατε σε ένα εστιατόριο ή ξενοδοχείο για ένα γεύμα την ημέρα των Χριστουγέννων, οπότε γιατί να μην βγάλω εγώ αυτά τα χρήματα;»

Θα τους υποδεχθεί και θα τους… διώξει συγκεκριμένη ώρα

Οι καλεσμένοι της θα ακούν τον βασιλιά Κάρολο να κάνει την χριστουγεννιάτικη ομιλία του, καθώς η τηλεόραση θα είναι ανοιχτή, κάτι που η οικοδέσποινα προφανώς χαρακτηρίζει ως προνόμιο δείπνου.

Θα εφαρμοστεί επίσης αυστηρό χρονοδιάγραμμα, είπε η Belluci: Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 2 μ.μ. και σκοπεύει να τους «διώξει όλους και να τους στείλει σπίτι» στις 10 μ.μ..

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η «πιο μισητή γυναίκα της Βρετανίας» δεν ήταν τόσο γενναιόδωρη με τα παιδιά της τα Χριστούγεννα. Το 2020, η μαμά των τεσσάρων παιδιών καυχήθηκε ότι έδωσε 10.000 δολάρια σε μπότοξ αντί να αγοράσει χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά της.

Η Belluci έγινε πρωτοσέλιδο το 2019 αφού παραδέχτηκε ότι προσποιήθηκε ότι είχε κατάθλιψη για να κάνει επέμβαση στη μύτη με χρήματα των φορολογουμένων μέσω της δημόσιας χρηματοδότησης της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Στη συνέχεια έγινε μοντέλο στο OnlyFans, αλλά τα παράτησε το 2022, ισχυριζόμενη ότι είχε γίνει πολύ «κακόγουστο» για εκείνη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ