Χάρι και Ουίλιαμ θα συναντηθούν στην κηδεία του παππού τους – Σε ρόλο “ειρηνοποιού” η Κέιτ

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν θα συναντηθούν από κοντά μέχρι την κηδεία του παππού τους, πρίγκιπα Φίλιππου το Σάββατο. Όπως αναφέρει η Dailymail, η Κέιτ Μίντλετον θα αναλάβει ρόλο “ειρηνοποιού” ώστε να βοηθήσει τα δύο αδέλφια να παρουσιάσουν ένα “κοινό μέτωπο” για χάρη της γιαγιάς τους, βασίλισσας Ελισάβετ.

Τα δύο αδέλφια πιστεύεται ότι έχουν ήδη μιλήσει στο τηλέφωνο από τότε που ο Χάρι προσγειώθηκε στο Χίθροου, αλλά πρόσωπο με πρόσωπο θα βρεθούν στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες έχουν δεσμευτεί να παραμερίσουν τη ρήξη τους και να προσπαθήσουν να επαναφέρουν την τεταμένη σχέση τους για να τιμήσουν τη μνήμη του Δούκα του Εδιμβούργου.

Ο Χάρι περιέγραφε την Κέιτ ως τη «μεγάλη αδελφή που δεν είχα ποτέ» όταν αρραβωνιάστηκε με τον Ουίλιαμ πριν από 11 χρόνια. Οι τρεις τους έκαναν πολύ παρέα αλλά η σχέση των αδελφών “έσπασε” μετά την απόφασή του να μεταναστεύσει στις ΗΠΑ μετά το MEGXIT.

Η συνέντευξη που παραχώρησε το ζευγάρι στην Όπρα σίγουρα δεν βοήθησε τις μεταξύ τους σχέσεις, καθώς ο Χάρι ανέφερε ότι ο αδελφός του και ο πατέρας του είναι παγιδευμένοι.

Οι Σάσεξ κατηγόρησαν τη Βασιλική Οικογένεια για ρατσισμό, ενώ και η Κέιτ κατηγορήθηκε επίσης από τη Μέγκαν ότι την έκανε να κλαίει διαδοχικά για φορέματα παράνυμφων λίγο πριν από τον γάμο.

Παρά ταύτα, η Κέιτ φέρεται να πιέζει τα αδέλφια να γυρίσουν σελίδα και να φτιάξουν τις σχέσεις τους.

Η κηδεία του Σαββάτου σίγουρα θα θυμίζει στους αδελφούς την κοινή τους θλίψη. Η τελευταία βασιλική κηδεία ήταν πριν από δύο δεκαετίες – όταν, ως νεαρά αγόρια, και οι δύο περπατούσαν πίσω από το φέρετρο της μητέρας τους, της πριγκίπισσας Ντιάνας το 1997.

Ο Χάρι βρίσκεται τώρα σε καραντίνα, αλλά μπορεί να παρευρεθεί στην κηδεία σύμφωνα με κυβερνητικούς κανόνες που κάνουν εξαιρέσεις για τέτοιες περιπτώσεις. Η Μέγκαν, που είναι έγκυος με το δεύτερο παιδί τους, δεν ταξίδεψε μαζί του, καθώς ο γιατρός της δεν το επέτρεψε.

Μια βασιλική πηγή είπε στην Daily Telegraph: «Ξέρουν ότι δεν τους αφορά το Σάββατο – είναι για να τιμήσουν τη μνήμη του παππού τους και να στηρίξουν τη γιαγιά τους. Θα ήμουν εξαιρετικά έκπληκτος αν αυτό δεν ήταν η βασική τους σκέψη. Θα είναι πρόθυμοι να περάσουν χρόνο μαζί ως οικογένεια, στην ίδια ζώνη ώρας για μία φορά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ