Χαμός στην Τουρκία με την τραγουδίστρια Χουλιά – Άνοιξαν 200 σαμπάνιες στα πόδια της ενώ η οικονομία «βυθίζεται»

Η τουρκική οικονομία «βυθίζεται», η λίρα καταρρέει, οι διαμαρτυρίες του κόσμου γίνονται όλο και πιο έντονες για την ακρίβεια και ο κλοιός για τον Ερντογάν στενεύει.

Την ίδια ώρα όμως τουρκικά ΜΜΕ, όπως η εφημερίδα Hurriyet ασχολούνται με την τελευταία καυτή εμφάνιση της τραγουδίστριας – ηθοποιού, Χουλιά Αβσάρ.

Σε κέντρο διασκέδασης ανοίχτηκαν 200 σαμπάνιες για χάρη της 58χρονης τραγουδίστριας. Ανάμεσα στους θαμώνες ήταν Άραβες, Ρώσοι και Αζέροι επιχειρηματίες.

Τουρκία - τραγουδίστρια

Σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς, η τραγουδίστρια ευχαριστούσε από τη σκηνή τους θαυμαστές της για τη μεγάλη τους αγάπη στο πρόσωπό της.

«Δεν έχω συνηθίσει να με υποδέχονται μ’ αυτόν τον τρόπο. Πρώτη φορά δέχομαι τόσα πολλά μπουκάλια σαμπάνιας στη σκηνή» δήλωσε.

Τουρκία - τραγουδίστρια

Αυτή η εικόνα έρχεται λίγες ώρες μετά τις πρωτοφανείς εικόνες που καταγράφηκαν στη γείτονα με τις τεράστιες ουρές που σχημάτισε ο κόσμος για μια φθηνή φρατζόλα ψωμί.

Την ίδια ώρα ο Τούρκος Πρόεδρος, εμφανίστηκε σε δημόσια εκδήλωση στη Σμύρνη και μάλιστα τραγούδησε ένα παραδοσιακό λαϊκό άσμα της Τουρκίας.

Πηγή πληροφοριών και φωτό: Hurriyet

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ