Bryan Johnson: Ο αγώνας ενός μεγιστάνα… για την νεότητα – Τρώει δείπνο στις 11 το πρωί για να αποκτήσει σώμα 18χρονου

Ο 45χρονος μεγιστάνας της τεχνολογίας που ξοδεύει πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια ετησίως για να αποτρέψει το σώμα του από το να γεράσει δήλωσε πως τρώει δείπνο στις 11 το πρωί για να αποκτήσει σωματική διάπλαση όπως ένας 18χρονος.

Ο Bryan Johnson – ο οποίος επίσης είπε ότι χρησιμοποιεί ένα μηχάνημα για να μετράει τις νυχτερινές του στύσεις και έχει λάβει μέτρα για να προσπαθήσει αντιστρέψει τον χρόνο βιολογικά- δημιούργησε την τεράστια περιουσία του όταν ήταν 30 ετών, όταν πούλησε την εταιρεία επεξεργασίας πληρωμών Braintree Payment Solutions στο EBay για 800 εκατομμύρια δολάρια μετρητά.

Εκτός από το να ανταλλάσσει αίμα με τον έφηβο γιο του και να παίρνει περισσότερα από 100 συμπληρώματα την ημέρα, ο μεγιστάνας περιέγραψε ότι η καθημερινή του ρουτίνα περιλαμβάνει επίσης την κατανάλωση όλου του φαγητού του για την ημέρα πριν το μεσημέρι.

Ο Bryan Johnson απάντησε στο Twitter σε έναν χρήστη που τον ρώτησε σχετικά με το πρόγραμμα διατροφής του.

«Είναι αυτό τυπογραφικό λάθος; Μπορείτε να διευκρινίσετε;» έγραψε στο Twitter η χρήστης του Twitter Martina Markota, η οποία αναρωτήθηκε αν ο μεγιστάνας της τεχνολογίας έφαγε πράγματι το δείπνο του πριν από τις 12:00.

«Το τελευταίο μου γεύμα της ημέρας είναι στις 11 το πρωί. Τρώω μεταξύ ~ 6-11 π.μ.», έγραψε στο Twitter.

Ο Bryan Johnson εφαρμόζει την διαλειμματική νηστεία, που σημαίνει πως στριμώχνει τα γεύματα σε ένα χρονικό παράθυρο ώστε να επιτρέπονται μεγαλύτερες περίοδοι πεπτικής ανάπαυσης. Η πρακτική, η οποία έχει γίνει δημοφιλής τα τελευταία χρόνια από διασημότητες, έχει διαφημιστεί για τα υποτιθέμενα οφέλη της για την υγεία, όπως η αυξημένη ενέργεια, η απώλεια βάρους και η μεγαλύτερη πνευματική εστίαση.

Ο δισεκατομμυριούχος είχει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα αυτό το έτος έπειτα από μια αναφορά που περιγράφει λεπτομερώς το ακραίο καθημερινό του τελετουργικό που έχει ως στόχο να λειτουργήσει όπως ήταν όλα τα κύρια όργανά του – συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, του ήπατος, των νεφρών, των δοντιών, του δέρματος, των μαλλιών, του πέους και του ορθού, στα τέλη της εφηβείας του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryan Johnson (@bryanjohnson_)

Bryan Johnson: Η μάχη του μεγιστάνα… για την αιώνια νεότητα

Στα 45 του, ο Bryan, ξοδεύει 2 εκατομμύρια δολάρια τον χρόνο στην αναζήτησή του για αιώνια νεότητα, κάτι που ονομάστηκε «Project Blueprint».

Έχει μια ομάδα περισσότερων από 30 γιατρών που μετρούν τακτικά το αίμα, την καρδιά, το συκώτι, τα νεφρά, τον εγκέφαλο, τα αιμοφόρα αγγεία και τη σεξουαλική του υγεία.

Καταναλώνει 80 βιταμίνες και μέταλλα την ημέρα, τρώει 70 λίβρες πολτοποιημένα λαχανικά το μήνα και πηγαίνει για ύπνο ακριβώς στις 20:30 κάθε βράδυ. Έχει τραβήξει περισσότερες από 33.000 εικόνες από το εσωτερικό των εντέρων του.

Στόχος του μεγιστάνα είναι να γίνει βιολογικά ξανά 18. Τρώει αυστηρά 1.977 θερμίδες – συμπεριλαμβανομένου γάλακτος αμυγδάλου, καρυδιών, λιναρόσπορου και μούρων – ασκείται τουλάχιστον μία ώρα την ημέρα και, δύο χρόνια μετά το πείραμά του κατά της γήρανσης, ισχυρίζεται ότι έχει τώρα την καρδιά ενός 37χρονου, δέρμα ενός 28χρονου και τη φυσική κατάσταση ενός 18χρονου. 

«Αυτή τη στιγμή δεν έχω σχέδια να πεθάνω», δηλώνει.

Ενώ μερικοί λένε ότι φαίνεται ανατριχιαστικός… Κάποιοι τον συνέκριναν με τον Πάτρικ Μπέιτμαν, τον μανιακό κατά συρροή δολοφόνο στο μυθιστόρημα του Μπρετ Ίστον Έλις «American Psycho», έναν βρικόλακα και ακόμη με ένα ξωτικό.

Ο Bryan, που αυτοαποκαλείται «επαγγελματίας αθλητής αναζωογόνησης», γελάει όταν τον ρωτάνε αν εκνευρίζεται όταν οι άνθρωποι τον χαρακτηρίζουν «ναρκισσιστή». «Οι haters θα μισούν πάντα, αλλά για μένα το σημάδι της ιδιοφυΐας είναι να χτυπάς έναν στόχο που κανείς άλλος δεν μπορεί να δει» σχολιάζει.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ