Μπάιντεν: Ευχαρίστησε το Κατάρ και το Ισραήλ για την απελευθέρωση των δύο Αμερικανίδων

Tην απελευθέρωση των δύο Αμερικανίδων που κρατούνταν όμηροι από τη Χαμάς από τις 7 Οκτωβρίου επιβεβαίωσε o Τζο Μπάιντεν. Μάλιστα, ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι «δεν θα σταματήσουμε τις προσπάθειές μας να εξασφαλίσουμε την απελευθέρωση όσων κρατούνται ακόμη».

«Σήμερα, εξασφαλίσαμε την απελευθέρωση δύο Αμερικανίδων που αιχμαλωτίστηκαν από τη Χαμάς κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης εναντίον του Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου. Οι συμπατριώτισσες μας έχουν υποστεί μια τρομερή δοκιμασία αυτές τις τελευταίες 14 ημέρες και είμαι πολύ χαρούμενος που σύντομα θα συναντηθούν ξανά με της οικογένειά τους, η οποία έχει κατακλυστεί από φόβο.

Αυτά τα άτομα και η οικογένειά τους θα έχουν την πλήρη υποστήριξη της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών καθώς αναρρώνουν και θεραπεύονται, και θα πρέπει όλοι να σεβαστούμε την ιδιωτικότητά τους αυτή τη στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τζο Μπαιντεν.

Παραλληλα, ο Αμερικανός Πρόεδρος επανέλαβε ότι η κυβέρνησή του «εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο» και τέλος αφού ευχαρίστησε το Κατάρ και το Ισραήλ για τη συνεργασία τους υποσχέθηκε ότι οι ΗΠΑ δεν θα σταματήσουν τις προσπάθειές τους.

«Δεν θα σταματήσουμε τις προσπάθειές μας να εξασφαλίσουμε την απελευθέρωση όσων κρατούνται ακόμη», είπε χαρακτηριστικά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ