Μπαχάμες: Το σατανικό σχέδιο 36χρονης – Ήθελε να δολοφονήσει τον σύζυγό της με την βοήθεια του… εραστή

Μητέρα τριών παιδιών από τις ΗΠΑ κατηγορείται πως σχεδίαζε να δολοφονήσει τον σύζυγό της. Η Λίντσεϊ Σάιβερ ζούσε για μήνες μια «διπλή ζωή» στις Μπαχάμες και μάλιστα προς το τέλος δεν έκρυβε καν την σχέση που διατηρούσε με τον εραστή της, με τον οποίο και σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον άτυχο σύζυγο, σύμφωνα με την New York Post.

Η 36χρονη γυναίκα παρουσίαζε τον εαυτό της ως την τέλεια νοικοκυρά, που είχε μία άψογη οικογένεια. Με τον σύζυγό της και παρ’ ολίγον θύμα, Ρόμπερτ Σάιβερ, έχουν αποκτήσει 3 γιους, ενώ ήταν παντρεμένοι για 13χρόνια. Τώρα παραμένει φυλακισμένη στη διαβόητη φυλακή Fox Hill στο νησί Nassau, αφού η αστυνομία ανακάλυψε τα όσα σχεδίαζε.

Πηγή: Instagram/Lindsay S. Shiver

Πηγές είπαν ότι η Σάιβερ άρχισε να αλλάζει αφού έκανε συχνά ταξίδια στο νησί Abaco, όπου η οικογένεια έχει δεύτερο σπίτι, και ξεκίνησε μια σχέση με τον συγκατηγορούμενο της, μπάρμαν Terrance Adrien Bethel, 28 ετών. Μαζί λέγεται ότι στρατολόγησαν τον Faron Newbold για να πραγματοποιήσουν την δολοφονία.

Faron Newbold/Facebook
Terrance Adrien Bethel

«Έζησε μια διπλή ζωή – αυτή της νοικοκυράς στην Τζόρτζια με τα υπέροχα παιδιά και αυτή του κακού κοριτσιού στις Μπαχάμες. Πιάστηκε σε κάτι πολύ κακό. Είναι λυπηρό», είπε μια πηγή στην The Post την Παρασκευή.

Η φίλη της είπε ότι υποπτευόταν ότι η Σάιβερ είχε σχέση και προς το τέλος εκείνη δεν το κράτησε μυστικό, ειδικά όταν ο Ρόμπερτ υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενος την απιστία της. «Από έξω κοιτάζοντας ήταν όλα τέλεια. Αλλά η Λίντσεϊ βαριόταν για πολύ καιρό».

Αφού το διαζύγιο άρχισε να γίνεται δυσάρεστο, η Σάιβερ έστειλε μία φωτογραφία του Ρόμπερτ στο Newbold γράφοντας «σκότωσε τον», με βάση έγγραφα που είδε η DailyMail.com. Αφού συνελήφθη κατηγόρησε τον Ρόμπερτ για ενδοοικογενειακή κακοποίηση, λέγοντας πως την είχε χτυπήσει και μπροστά στους γιους τους, που είναι όλοι κάτω των 12 ετών.

Πηγή: Instagram/ Lindsay S. Shiver

Η Λίντσεϊ περνούσε χρόνο όχι μόνο με τον Bethel, ο οποίος εργάζεται σε ένα μπαρ κοντά στο σπίτι των Σάιβερ στις Μπαχάμες, αλλά και με τους φίλους του.

«Νομίζω ότι πίστευε ότι ήταν συναρπαστικός, ήταν διαφορετικός», συνέχισε η φίλη. «Είναι ένας ήρεμος τύπος, του αρέσει να συναναστρέφεται με τους τουρίστες και τους ανθρώπους που έχουν δεύτερα σπίτια εδώ».

Η σύλληψη

Η Σάιβερ συνελήφθη τον περασμένο μήνα αφότου η αστυνομία στις Μπαχάμες ανακάλυψε το σχέδιό της ενώ ερευνούσε μια κλοπή στο μπαρ όπου δούλευε ο Bethel και εξέτασε το τηλέφωνό του.

Οι τρεις συνεργοί καταγράφηκαν σε βίντεο να περπατούν μέσα από το τοπικό αεροδρόμιο. Ο Newbold χαμογέλασε καθώς περνούσε, ενώ ο Bethel ​​κρύφτηκε κάτω από την κουκούλα ενός φούτερ.

Οι δύο άνδρες είναι πλέον ελεύθεροι με εγγύηση 20.000 δολαρίων, αλλά πρέπει να φορούν ηλεκτρονικά βραχιολάκια παρακολούθησης και να παρουσιάζονται στο αστυνομικό τμήμα τρεις φορές την εβδομάδα.

Η Σάιβερ στεκόταν πίσω από τους φερόμενους συνεργούς της και κοίταζε ευθεία μπροστά, φαινομενικά ντροπιασμένη. Αρχικά παραδέχτηκε ότι έστειλε τα ενοχοποιητικά μηνύματα, αλλά αργότερα ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν σοβαρή απειλή δολοφονίας και ότι απλώς εκτονωνόταν εν μέσω ενός κακού διαζυγίου, είπε στην The Post μια αστυνομική πηγή από τις Μπαχάμες.

Πηγή: Instagram/ Lindsay S. Shiver

«Για να είμαι ειλικρινής, είμαι βέβαιος ότι το φαντασιώθηκε καθώς το διαζύγιο έγινε άσχημο και ένιωθε απελπισμένη, αλλά είναι απλά δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι μπορεί να νόμιζε ότι θα μπορούσε να την γλιτώσει», είπε άλλη πηγή από το περιβάλλον στην The Post. «Είμαι πολύ λυπημένος για αυτά τα τρία παιδιά, είναι υπέροχα».

Η Σάιβερ ήταν βασίλισσα σε τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς και πρώην μαζορέτα και είχε αποκτήσει τρεις γιους με τον πρώην ποδοσφαιριστή. Αυτή και ο Ρόμπερτ γνωρίστηκαν το 2007 κατά τη διάρκεια ενός μαθήματος γυμναστικής στο Πανεπιστήμιο Auburn.

Η οικογένεια ζούσε σ’ ένα σπίτι 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων στη Τζόρτζια. Ο Ρόμπερτ διεκδικεί την αποκλειστική επιμέλεια των τριών γιων τους. Τα αρχεία διαζυγίου δείχνουν ότι απέκοψε τη Σάιβερ από την περιουσία και της απαγόρευσε να χρησιμοποιήσει το ιδιωτικό τζετ της οικογένειας κατά τη διάρκεια του διαζυγίου τους, οι διαδικασίες για το οποίο βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ