Ουρές χιλιομέτρων στα διόδια της Ελευσίνας – Εγκαταλείπουν την Αθήνα οι πρώτοι αδειούχοι του Αυγούστου – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα από τα πιο μεγάλα κύματα αναχωρήσεων από την Αθήνα από το πρωί του Σαββάτου (05/08) καθώς ξεκινούν σήμερα τις διακοπές τους οι πρώτοι αδειούχοι του Αυγούστου. Στα διόδια της Ελευσίνας τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr.

Ουρές διόδια Ελευσίνα

Ουρές διόδια Ελευσίνα

Το αδιαχώρητο στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου

Πολύ αυξημένη είναι και η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου από νωρίς το πρωί, καθώς οι πρώτοι αδειούχοι του Αυγούστου αποχωρούν μαζικά από την πρωτεύουσα αναζητώντας “ανάσες” δροσιάς στα ελληνικά νησιά, ενώ η κορύφωση αναμένεται κοντά στον Δεκαπενταύγουστο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμενικού Σώματος, για σήμερα είναι προγραμματισμένα από το λιμάνι του Πειραιά συνολικά 25 δρομολόγια, από το λιμάνι της Ραφήνας 9 απόπλοι πλοίων και από το λιμάνι του Λαυρίου 10 δρομολόγια.

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες Παρασκευή, πραγματοποιήθηκαν από το λιμάνι του Πειραιά 23 δρομολόγια με 27.652 επιβάτες 5.436 οχήματα για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη, ενώ για τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιήθηκαν 42 δρομολόγια με 9.316 επιβάτες με 1.112 οχήματα.

Αποθήκευσε αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05

Το enikos.gr στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ