Αστυνομικός σκότωσε την πρώην σύντροφό του με το υπηρεσιακό όπλο – «Είσαι δική μου ή κανενός»

Ένας αστυνομικός στην Αργεντινή πυροβόλησε και σκότωσε την πρώην σύντροφό του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα στο χώρο εργασίας της,. Εισέβαλε στο εσωτερικό και  φώναξε «Είσαι δική μου ή κανενός».

Ο Sergio Patricio Galván, ένας αστυνομικός στη Φορμόζα, μπήκε στο κέντρο ομορφιάς όπου εργαζόταν ως γραμματέας η πρώην κοπέλα του Teresita Luciana Lopez τη Δευτέρα. Αφού της έδωσε το τελεσίγραφο ότι δεν θα είναι με κανέναν άλλον, φέρεται να την πυροβόλησε και να τη σκότωσε. Στη συνέχεια μπήκε στο μπάνιο, όπου επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Ο Galván αυτοπυροβολήθηκε μία φορά στην κοιλιά και μία στο κεφάλι, αλλά επέζησε και μεταφέρθηκε στο Κεντρικό Νοσοκομείο Φορμόζα για θεραπεία, σύμφωνα με το  τηλεοπτικό δίκτυο TN. Τότε ακούστηκε να φωνάζει: «Κοίτα τι με έβαλες να κάνω!».

Η αστυνομία έμαθε ότι ο Galván, 35, και η López, 34 ετών, είχαν «μια ρομαντική σχέση» αλλά χώρισαν τον Αύγουστο.

Σύμφωνα με κοντινές πηγές, το θύμα σχεδίαζε να καταγγείλει τον Sergio Patricio Galván για παρενόχληση.  Άτομα που γνωρίζουν το ζευγάρι είπαν ότι ο Galván αντιμετώπισε άσχημα τον χωρισμό και συνέχισε να παρενοχλεί την López, προσπαθώντας να την αναγκάσει να επιστρέψει στην αγκαλιά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η López επρόκειτο να υποβάλει καταγγελία την ημέρα που δολοφονήθηκε. Του είχε πει ότι ήταν στη δουλειά και εμφανίστηκε λίγα λεπτά αργότερα.

Μια σχέση που τελείωσε και μια καταγγελία για παρενόχληση

Από την πλευρά της, η ιδιοκτήτρια του κέντρου ομορφιάς όπου διαπράχθηκε η γυναικοκτονία, Mariana Barbetti, είπε στο ραδιόφωνο FM Digital της Formosa ότι “η Teresita είχε βάλει τέλος στη σχέση με αυτόν τον αστυνομικό, αλλά εκείνος την παρενοχλούσε συνεχώς. Του είπε ότι ήρθε στις εννιά το πρωί και στις εννιά και πέντε πήγε να την ελέγξει».

«Συμβουλεύαμε την Tere ότι αυτό το άτομο δεν ήταν για εκείνη και σήμερα, αφού θα έφευγε από τη δουλειά, επρόκειτο να τον καταγγείλει», είπε η γυναίκα.

Περιέγραψε πως όταν συνέβη η επίθεση άκουσε τις κραυγές ενός από τους ανθρώπους που εργάζονταν εκεί. «Φώναζε «καλέστε την αστυνομία, καλέστε την αστυνομία», οπότε βγήκε από ένα από τα παράθυρα για να ζητήσει βοήθεια» σημείωσε..

«Όταν φτάνει η αστυνομία, μπαίνω και βλέπω αυτή την τρομερή σκηνή», είπε η μάρτυρας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ