Αστυνομικοί δολοφόνησαν 15χρονη που έπεσε θύμα απαγωγής και κατηγόρησαν τον πατέρα της

Αναβρασμός και άπλετος θυμός επικρατεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τους  αστυνομικούς που δολοφόνησαν στην Καλιφόρνια μια 15χρονη έφηβη κοπέλα, που έπεσε θύμα απαγωγής και κλήθηκαν να σώσουν. Οι εν λόγω αστυνομικοί όχι μόνο αρνήθηκαν το έγκλημα που διέπραξαν αλλά στον αντίποδα επέρριψαν ευθύνες στον πατέρα της ο οποίος επίσης δολοφονήθηκε.

Άγιοι Ανάργυροι: Η ανατριχιαστική περιγραφή του φίλου της 28χρονης για την άγρια δολοφονία – Την έσφαξε με 5 μαχαιριές

Θύμα, σύμφωνα με την New York Post είναι η 15χρονη Savannah Graziano και το  φρικτό περιστατικό έλαβε χώρα στις 27 Σεπτεμβρίου 2022, στην Καλιφόρνια.

Το τραγικό βίντεο που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα (1/4) δείχνει τη  Savannah Graziano να πλησιάζει αργά τους αστυνομικούς κατά μήκος του αυτοκινητόδρομου 15 στην Εσπερία της Καλιφόρνια στις 27 Σεπτεμβρίου 2022, μία ημέρα αφού είδε τον πατέρα της, Άντονι Τζον Γκρατσιάνο, 45 ετών, να σκοτώνει τη μητέρα της, Τρέισι Μαρτίνεζ, ανέφερε το ABC7.

Οργή στο Μεξικό για τον βιασμό και την δολοφονία 8χρονης – Έβγαλαν την ύποπτη από το περιπολικό και την ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου

Η συγκεκριμένη υπόθεση επανήλθε στο προσκήνιο, όταν ο δημοσιογράφος Joey Scott έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα αποκαλυπτικό και ιδιαίτερα σκληρό βίντεο από το ελικόπτερο της αστυνομίας, που δείχνει ξεκάθαρα τί συνέβη.

Άγρια δολοφονία: Χτύπησε μέχρι θανάτου με τηγάνι την μητέρα της

Καλιφόρνια:  Η αστυνομία εξέδωσε Amber alert για την 15χρονη

Η τοπική αστυνομία έλαβε την επόμενη μέρα ένα  τηλεφώνημα από έναν περαστικό στον αυτοκινητόδρομο 15, όπου είδε τον Graziano και την κόρη του. Τότε, ξεκίνησε καταδίωξη με τουλάχιστον 6 περιπολικά, ενώ ακολούθησαν πυροβολισμοί.

Κάποια στιγμή, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα του δράστη και ζήτησαν να απελευθερώσει το παιδί, όπως και έγινε. Η 15χρονη βγήκε από το όχημα με τα χέρια ψηλά ώστε να μην είναι ανάμεσα στα προτεταμένα όπλα των αστυνομικών και στον ένοπλο πατέρα της.

Οι δίκες των μαγισσών της Αγκόλα: Μαζική τελετουργική δολοφονία – 50 άτομα δηλητηριάστηκαν με μυστηριώδες φυτικό φίλτρο

Οι μοιραίοι πυροβολισμοί

Οι αστυνομικοί ζήτησαν να σταματήσουν οι πυροβολισμοί καθώς το 15χρονο κορίτσι έπρεπε να πλησιάσει προς το μέρος τους.

Όμως, όταν το κορίτσι έφτασε σε απόσταση περίπου 3 μέτρων από τους αστυνομικούς, εκείνοι άνοιξαν πυρ και τη σκότωσαν, με τον διοικητή να ουρλιάζει λέγοντας: «Σταματήστε τώρα, πυροβολείτε το κορίτσι. Είπα σταματήστε».

Τί ισχυρίστηκαν οι αστυνομικοί στην Καλιφόρνια

Αμέσως ξεκίνησε έρευνα για το τραγικό περιστατικό, ενώ ο πατέρας της 15χρονης δηλώθηκε νεκρός από τα αστυνομικά πυρά. Βέβαια, η  αστυνομία στην Καλιφόρνια αρνήθηκε ότι πρόκειται για δολοφονία και ισχυρίστηκε πως οι αστυνομικοί βρίσκονταν  σε αυτοάμυνα. «Βγήκε από το όχημα με καλυμμένα χαρακτηριστικά και αλεξίσφαιρο. Έμοιαζε να κρατάει κάτι σαν όπλο. Δεν τη σκοτώσαμε εμείς, αλλά ο πατέρας της, που ξεκίνησε να πυροβολεί», ανέφερε η επίσημη έκθεση του 2022.

Ωστόσο, το βίντεο ανατρέπει τα δεδομένα και έκτοτε ξεκίνησε έρευνα σε βάρος των εμπλεκόμενων αστυνομικών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ