Αποστολή στο Ισραήλ: Νύχτα τρόμου σε Μπερ Σεβά και Ιερουσαλήμ – Αποκλειστικό βίντεο

Ενώ οι δυνάμεις του Ισραήλ σφίγγουν τον κλοιό γύρω από την Γάζα προετοιμάζοντας μεγάλη χερσαία επέμβαση, οι τρομοκράτες της Χαμάς εξαπέλυσαν νέα επίθεση με ρουκέτες στοχεύοντας αυτή τη φορά την Μπερ Σεβά.

Ανταπόκριση από Μπερ Σεβά στο Ισραήλ: Χρήστος Μαζανίτης 

Λίγο μετά τις 8 το βράδυ οι σειρήνες άρχισα να ηχούν στην πόλη Μπερ Σέβα. Οι κάτοικοι είχαν στη διάθεσή τους ακριβώς 30 δευτερόλεπτα μέχρι να σπεύσουν στο πλησιέστερο καταφύγιο ή το ισόγειο από κάποιο κτίριο. Λίγα δευτερόλεπτα αφότου άρχισαν να ηχούν οι σειρήνες τον ουρανό άρχισε να σκίζει ο εκκωφαντικός θόρυβος των ρουκετών που εκτοξεύτηκαν από τη λωρίδα της Γάζας.

Η αρχή έγινε με δύο ρουκέτες οι οποίες πέρασαν πάνω από τον δυτικό τομέα της πόλης για να αναχαιτιστούν ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά από το αντιεροπορικό σύστημα Iron Dome, που είναι εγκατεστημένο στην περιοχή. Ακούστηκαν ισχυρές εκρήξεις στον αέρα.

Πέρασαν ελάχιστα λεπτά μέχρι σειρήνες να ηχήσουν και πάλι αυτή τη φορά στον ανατολικό Τομέα με άλλες δύο ρουκέτες να περνούν σε ελάχιστο ύψος πάνω από τα κτίρια της πόλης. Αναχαιτίστηκαν κι αυτές.

Για να ακολουθήσει λίγη ώρα αργότερα ένα νέο κύμα επίθεσης με ακόμη δύο ρουκέτες.

Στο αποκλειστικό βίντεο που κατέγραψε το enikos.gr βλέπετε τη στιγμή που ηχούν οι σειρήνες στην πόλη και αμέσως μετά ρουκέτες που περνούν σε χαμηλό ύψος, λίγο πριν καταρριφθούν.

Εν τω μεταξύ, νύχτα τρόμου στην Ιερουσαλήμ όταν ένοπλος παλαιστίνιος άνοιξε πυρ μέσα στην πόλη. Εξουδετερώθηκε από τις δυνάμεις ασφαλείας. Τους κατοίκους σκέπασε πέπλος φόβου αφού κανείς δεν ήξερε εάν επρόκειτο για «μοναχικό λύκο» ή για ομάδα τρομοκρατών που κατάφερε να φτάσει μέχρι την ιερή πόλη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ