Άγρια κόντρα Κανέλλη – Γιαννακοπούλου στον «αέρα»: Έχεις καταντήσει ανέκδοτο

Άγρια κόντρα ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής “Πρόσωπο με Πρόσωπο” με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μεταξύ της Λιάνας Κανέλλη και της Νάντιας Γιαννακοπούλου.

Η βουλευτής του ΚΚΕ και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ ανέβασαν αρκετές φορές τους τόνους.

Λίγα λεπτά αφότου πήρε τον λόγο η κ. Κανέλλη σχολιάζοντας από πού ήρθαν οι ψηφοφόροι που ψήφισαν ΚΚΕ στις αυτοδιοικητικές εκλογές, η ένταση ανέβηκε.

  • Νάντια Γιαννακοπούλου: «Μα στρώνουν το χαλί στη δεξιά. Το χαλί στρώνετε».
  • Λιάνα Κανέλλη: «Θα με αφήσεις να μιλήσω;»
  • Νάντια Γιαννακοπούλου: «Βεβαίως, αλλά κι εσείς πριν κάνατε παρέμβαση».
  • Λιάνα Κανέλλη: «Δεν παρενέβην, μίλησα γιατί κάναμε διάλογο. Τώρα πάω να μιλήσω και μιλάς από κάτω. Αν έχεις κάτι να μου πεις πες στο μου».
  • Νάντια Γιαννακοπούλου: «Σας λέω λοιπόν ότι στρώνετε ξεκάθαρα το χαλί στη Νέα Δημοκρατία, με την απόφασή σας, στον δεύτερο γύρο να ρίξετε ή άκυρο ή λευκό».
  • Λιάνα Κανέλλη: «Πρόσεξε μην σκοντάψεις στο χαλί. Αν μιλάς πολιτικά μην μιλάς για τα χαλιά, γιατί τα χαλιά χρειάζονται και καθάρισμα».

Λίγη ώρα αργότερα ανέβηκαν και πάλι οι τόνοι.

Από τη μία πλευρά η κ. Γιαννακοπούλου έκανε λόγο ότι το γεγονός ότι το ΚΚΕ θα ρίξει λευκό ή άκυρο στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών είναι συνομωσία με την κ. Κανέλλη από την άλλη πλευρά να λέει σε έντονο ύφος στην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ «Κούνα μου και το δάχτυλο. Οι μισοί προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ συνιστούν ΣΥΡΙΖΑ χριστιανή μου».

Η τρίτη και… τελευταία λογομαχία ανάμεσα στη κ. Λιάνα Κανέλλη και την κ. Νάντια Γιαννακοπούλου ήρθε λίγα λεπτά αργότερα όταν πλέον είχε πάρει τον λόγο ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, με την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να «πετάγεται» και να λέει: «Όλοι πάντως ασχολούνται και χτυπάνε το ΠΑΣΟΚ. Κάτι δείχνει αυτό. Είναι πολύ ενδιαφέρον. Σήμερα πραγματικά είστε σε αγαστή σύμπνοια», είπε αναφερόμενη στον κ. Βορίδη και την Λιάνα Κανέλλη, η οποία με τη σειρά της απάντησε στη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ «Έχεις καταντήσει ανέκδοτο με την επαναληπτικότητα, αυτού του πράγματος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ