Άνδρας ξόδεψε 20.000 δολάρια για να μεταμορφωθεί σε… σκύλο – ΒΙΝΤΕΟ από την πρώτη βόλτα του

Ένας Ιάπωνας είχε όνειρο να ζήσει κάποια στιγμή ως σκύλος και τα κατάφερε. Χάρη σε μια επαγγελματική στολή σκύλου που κατασκεύασε μια εταιρεία που ειδικεύεται στα ειδικά εφέ, μεταμορφώθηκε σε κόλεϊ και μάλιστα βγήκε την πρώτη βόλτα του κάνοντας και… φίλους.

Σύμφωνα με την ΝY Post, ο Toco (δεν είναι γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητά του) ξόδεψε περισσότερα από 20.000 δολάρια για να γίνει σκύλος μέσω της συγκεκριμένης στολής. Ήταν όνειρο ζωής για τον ίδιο να «γίνει ζώο». Σε πρόσφατα βίντεο που ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube, στο οποίο έχει πάνω από 30.000 συνδρομητές,  ο Toco φαίνεται να παίζει στην αυλή και να κάνει κόλπα με αντάλλαγμα… λιχουδιές.

Τώρα όμως βγήκε για πρώτη φορά βόλτα στον δρόμο για να αποκαλύψει τη νέα του εμφάνιση. Στα νέα βίντεο που αναρτήθηκαν στο κανάλι του στο YouTube με το όνομα «Θέλω να γίνω ζώο», ο Toco φαίνεται να βγαίνει βόλτα με λουρί, να μυρίζει άλλα σκυλιά σε ένα πάρκο και να κυλιέται στο έδαφος.

Τα άλλα σκυλιά τον κοίταζαν λίγο περίεργα, όπως και οι περαστικοί. Δεν είναι βέβαιο ότι όσοι άνθρωποι τον συνάντησαν κατάλαβαν ότι δεν είναι πραγματικό ζώο. «Έγινα κόλεϊ, εκπληρώνοντας ένα όνειρο που είχα από μικρό παιδί να γίνω ζώο!» αναφέρεται σε μήνυμα στην αρχή του βίντεο. Σημειώνεται ότι στα βίντεο δεν μιλάει και υπάρχουν μόνο υπότιτλοι καθώς το νόημα είναι πως θέλει να γίνει… σκύλος.

«Δεν θέλω οι συνήθειές μου να γίνουν γνωστές, ειδικά στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι», είχε δηλώσει πέρυσι στη Daily Mail.  «Νομίζουν ότι είναι παράξενο που θέλω να γίνω σκύλος. Για τον ίδιο λόγο, δεν μπορώ να δείξω το πραγματικό μου πρόσωπο». «Σπάνια το λέω στους φίλους μου γιατί φοβάμαι ότι θα θεωρήσουν πως είμαι περίεργος», είπε σε άλλη συνέντευξη στη Mirror. «Οι φίλοι και η οικογένειά μου έμειναν έκπληκτοι όταν έμαθαν ότι έγινα ζώο».

Σε ένα βίντεο από την πρώτη του βόλτα στην αυλή του σπιτιού του και όχι σε δημόσιο χώρο, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Toco είπε ότι ένιωθε «νευρικός και λίγο φοβισμένος».

«Θυμάσαι τα όνειρά σου από όταν είσαι μικρός; Θέλεις να γίνεις ήρωας ή μάγος. Εγώ θυμάμαι ότι έγραψα στο βιβλίο αποφοίτησης του δημοτικού ότι ήθελα να γίνω σκύλος και να περπατήσω έξω».

Η ιαπωνική εταιρεία Zeppet, η οποία κατασκευάζει κοστούμια για τηλεοπτικές διαφημίσεις και ταινίες, χρειάστηκε 40 ημέρες για να κατασκευάσει τη στολή του Toco αξίας 22.000 δολαρίων.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας είπε: «Η στολή είναι κατασκευασμένη για ένα σκυλί κόλεϊ. Ουσιαστικά αναπαριστά την εμφάνιση ενός πραγματικού σκύλου που περπατά με τέσσερα πόδια».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ