Έπαθε σοκ: Ανακάλυψε ένα ανατριχιαστικό υπόγειο καταφύγιο στο σπίτι της γιαγιάς της – Βίντεο

Μια TikToker ανακάλυψε ένα πολύ παράξενο υπόγειο που είχε μετατραπεί σε πυρηνικό καταφύγιο στο σπίτι της γιαγιάς της. Όπως ισχυρίζεται, το είχαν φτιάξει οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες.

Η γυναίκα, γνωστή ως It’s Me Carly στο TikTok, έδειξε το κρυφό καταφύγιο σε ένα κλιπ που συγκέντρωσε πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές. Σημείωσε ότι η γιαγιά της δεν τα πάει καλά με τις σκάλες, γι’ αυτό και η απόκοσμη διαρρύθμιση παραμένει.

Με την πρώτη ματιά, το καταφύγιο φαίνεται να είναι απλώς ένα ανεπιτήδευτο υπόγειο με δάπεδο από πλακάκια που είναι στο μεγαλύτερο τμήμα του άδειο, αλλά περιλαμβάνει ντουλάπες αποθήκευσης και ένα ημιτελές δωμάτιο διαφυγής.

Είναι σε εκείνο το σκονισμένο πλαϊνό χώρο όπου κρέμεται από την οροφή ένας ψευτοσωλήνας που, μόλις πιεστεί, ενεργοποιεί μια κρυφή πόρτα τοίχου στην απέναντι πλευρά του υπογείου σε μια ντουλάπα.

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης προφανώς χρησιμοποίησε αυτή την περιοχή για αποθήκευση τροφίμων και όπλων εν αναμονή ενός πολέμου.

Αλλά αυτό το σημείο είναι μόνο το ένα μέρος του περίεργου σπιτιού. Ένα άλλο δωμάτιο που περιέχει κιβώτια διακοπτών ηλεκτρικού ρεύματος και άλλα πάνελ κρύβει μια ξύλινη παγίδα καμουφλαρισμένη με ψεύτικα ηλεκτρικά όργανα, στην οποία μπορείτε να συρθείτε καθώς μπαίνετε σε ένα πραγματικό καταφύγιο που προστατεύεται από σκυρόδεμα.

«Όταν αγοράσαμε το σπίτι, υπήρχε αποθήκη κονσερβοποιημένων τροφίμων εδώ μέσα», είπε η Κάρλι για τον σκοτεινό, βρώμικο χώρο.

Μερικές μάσκες αερίου παλιάς εποχής, σκουριασμένα δοχεία κεριών, μια αντλία για πηγάδι —που βρίσκεται σε ένα μικρότερο δωμάτιο— και τουλάχιστον έξι ξύλινοι στρατώνες για ύπνο έχουν παραμείνει όλα μέσα στο καταφύγιο.

Ενώ όλα αυτά ήταν γνωστά στην Κάρλι εδώ και αρκετό καιρό, η πιο πρόσφατη περιήγησή της όμως στον χώρο, αποκάλυψε ακόμη μία κρυφή κατασκευή.

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε κατασκευάσει μια ειδική τσιμεντένια τσουλήθρα στο υπόγειο, από το εξωτερικό του σπιτιού που ενεργοποιείται από ένα μάνταλο πόρτας. Με άλλα λόγια, είχαν μια παγίδα για να υπάρχει γρήγορη πρόσβαση στο αυτοσχέδιο κέντρο διοίκησης τους.

@itsmecarlys Best thing about coming to this house. #doomsdaypreppers #bunker #endofdays #coolhouse #housetour ♬ original sound – It’s me Carly

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ