Άγρια δολοφονία στην Ρωσία: Βίασαν και βασάνισαν 15χρονη – Της έριξαν καυστικό υγρό για να κρύψουν τα ίχνη τους

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Ρωσία η βάναυση δολοφονία ενός 15χρονου κοριτσιού, στην ρωσική πόλη Περμ. Η κοπέλα βρέθηκε στις γραμμές ενός τρένου γυμνή, ενώ όπως διαπιστώθηκε είχε βιαστεί, με τον δράστη ή τους δράστες να έχουν ρίξει στο σώμα της καυστικό υγρό.

Την 15χρονη Γιάροσλαβ Σίκοβα βρήκε στις γραμμές, ο οδηγός διερχόμενου τρένου. Σύμφωνα με την αστυνομία το θύμα φορούσε μόνο τις κάλτσες της.

Η Σίκοβα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και κατάφερε να επιζήσει για 10 μέρες, στην διάρκεια των οποίων κατονόμασε τον βασανιστή και δολοφόνο της.

Σύμφωνα με την Daily Mail η αστυνομία συνέλαβε ως ύποπτο για τον βιασμό και τον φόνο τον 16χρονο Σεργκέι Μινιάζεφ. Η μητέρα του φερόμενου ως δράστη, ονομάζεται Ιρίνα και είναι σωφρονιστική υπάλληλος, ενώ ο πατέρας του, Ράντικ, είναι αστυνομικός. Δύο αγόρια ανακρίνονται για τον ρόλο που έπαιξαν στην υπόθεση.

Σεργκέι Μινιάζεφ

Το φριχτό αυτό έγκλημα έρχεται την ώρα που βγαίνουν στο φως στοιχεία που κάνουν λόγο για αύξηση σοβαρών εγκλημάτων από νέους στην Ρωσία, εν μέσω του πολέμου που έχει κηρύξει ο Βλάντιμιρ Πούτιν στην Ουκρανία.

«Το κορίτσι είχε τοποθετηθεί διαγώνια στις ράγες, υπήρχε πολύ αίμα, ξαφνικά κύλησε από τις γραμμές και έχασε τις αισθήσεις της. Υπήρχαν εγκαύματα στο σώμα της, ακόμη και το ξερό γρασίδι γύρω “κάπνιζε”. Όταν έφθασαν οι παραϊατρικοί υπάλληλοι ήταν ακόμα αναίσθητη. Ήταν εντελώς γυμνή, φορούσε μόνο κάλτσες. Δεν βρέθηκαν ρούχα. Όλο της το κεφάλι ήταν γεμάτο αίματα, τα μαλλιά της ήταν καμένα. Το κεφάλι της είχε χτυπηθεί στις ράγες» είπε ένας υπάλληλος των σιδηροδρόμων.

Όπως εξηγεί ο μάρτυρας η κοπέλα είχε στο στόμα της και την περιοχή των γεννητικών οργάνων καυστικό υγρό: «Ο θύτης ή οι θύτες ήθελαν να ξεφορτωθούν τα βιολογικά τους ίχνη. Βοήθησα τους παραϊατρικούς υπαλλήλους να την μεταφέρουν σε ένα φορείο. Είχε εγκαύματα στην αριστερή πλευρά του σώματός της, το αριστερό της πόδι και το χέρι. Το δέρμα της ξεφλούδιζε από τα χέρια της όταν προσπάθησαν να τη σηκώσουν».

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας δήλωσε πως η Γιάροσλαβ είχε γυρίσει στο σπίτι της από το σπίτι του φερόμενου δολοφόνου, στο οποίο γινόταν πάρτι. Όμως για ένα άγνωστο λόγο, βγήκε ξανά από το σπίτι της, από το παράθυρο του δωματίου της. Οι γονείς της πίστευαν ότι η κοπέλα κοιμόταν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ