Άγρια δολοφονία κωμικού μετά την απαγωγή του – Η μυστηριώδης γυναίκα που γνώρισε στο διαδίκτυο

Ένας Αμερικανός κωμικός και ακτιβιστής απήχθη και μαχαιρώθηκε θανάσιμα από μια ομάδα ανδρών ύστερα από ραντεβού που βγήκε με μια γυναίκα την οποία είχε γνωρίσει στο Διαδίκτυο ενώ έκανε διακοπές στην Κολομβία.

Ο Tou Ger Xiong, 50 ετών, κάτοικος Μινεσότα, βρισκόταν σε διακοπές στην Κολομβία όταν σκοτώθηκε. Ο Xiong έφτασε στο Μεντεγίν στις 29 Νοεμβρίου και σχεδίαζε να περάσει τις διακοπές του με την οικογένειά του, προτού έρθει σε επαφή με μια γυναίκα που γνώρισε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είχε σχεδιάσει να συναντήσει τη μυστηριώδη γυναίκα στις 10 Δεκεμβρίου, αλλά δέχθηκε επίθεση και απήχθη από μια ομάδα ανδρών.

Τα λύτρα μετά την απαγωγή του

Γύρω στις 7 μ.μ. τοπική ώρα, ο κωμικός είχε τηλεφωνήσει σε έναν φίλο του στην Κολομβία λέγοντας ότι του ζήτησαν 2.000 δολάρια (8 εκατομμύρια κολομβιανά πέσο) σε μετρητά για την απελευθέρωσή του, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα El Colombiano.

Ο Xiong είπε επίσης στον φίλο του, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία, ότι «κρατούνταν υπό την απειλή όπλου», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του KSTP για τη δολοφονία.

Ώρες νωρίτερα, η αστυνομία είχε μεταβεί στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε ο Xiong για έρευνα, καθώς  μια γυναίκα αφαιρούσε αντικείμενα από το σπίτι και έφυγε πριν προλάβει να τη συλλάβει η αστυνομία, είπαν αξιωματούχοι στο πρακτορείο.

Η άγρια δολοφονία

Το σώμα του Xiong, που ήταν Ασιάτης Αμερικανός, βρέθηκε στη χαράδρα La Corcovado με πάνω από 12 τραύματα από μαχαίρι και πολλαπλούς μώλωπες που προκλήθηκαν από μια προφανή πτώση από ύψος άνω των 18 μέτρων, σύμφωνα με το El Colombiano.

Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι οι ύποπτοι δολοφόνησαν τον Xiong πριν καταβάλει τα λύτρα και ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος του Xiong προκλήθηκε επειδή προσπάθησε να αποδράσει.

Ένας από τους υπόπτους είχε ήδη συλληφθεί, σύμφωνα με τον αδελφό του Xiong.

«Βρήκαν μερικά ρούχα, αίμα, ξέρετε, στην τσάντα, και κατάφεραν να τα κατασχέσουν και να συλλάβουν έναν από τους υπόπτους», είπε ο Eh Xiong στο KSTP.

Ο Eh Xiong λέει ότι δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο αδελφός του έχει πεθάνει. «Νιώθω ότι ανά πάσα στιγμή θα μπορούσε να χτυπήσει την πόρτα», είπε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ