Αδιανόητη φρίκη στην Αργεντινή: Εκατομμυριούχος influencer βρέθηκε τεμαχισμένος σε βαλίτσα

Θρίλερ με τη δολοφονία ενός εκατομμυριούχου influencer που δραστηριοποιούνταν στον χώρο των κρυπτονομισμάτων. Ο 41χρονος Fernando Pérez Algaba εντοπίστηκε τεμαχισμένος κοντά σε ένα ρέμα στην Αργεντινή.

Η φρικιαστική υπόθεση ήρθε στο φως όταν μια ομάδα παιδιών βρήκε μια κόκκινη βαλίτσα γεμάτη με ανθρώπινα μέλη, ενώ έπαιζαν δίπλα σε ένα ρέμα στην πόλη Ingeniero Budge, στην επαρχία του Μπουένος Άιρες, την Κυριακή, ανέφερε το Jam Press.

Οι γονείς των παιδιών ειδοποίησαν την αστυνομία του Μπουένος Άιρες, η οποία έσπευσε στο σημείο. Όταν οι αστυνομικοί άνοιξαν τη βαλίτσα, βρήκαν μέσα τα πόδια και το κομμάτι από ένα χέρι του θύματος , ενώ εντόπισαν το άλλο χέρι, ολόκληρο, στο ρέμα.

Την Τετάρτη, οι αρχές ανακάλυψαν το χαμένο κεφάλι και τον κορμό του 41χρονου Influencer, ανέφερε η El País.  Τα μέρη του σώματός του ακρωτηριάστηκαν, υποδηλώνοντας «επαγγελματία δολοφόνο», ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η αστυνομία αναγνώρισε τον Algaba από τα δακτυλικά του αποτυπώματα και από τα τατουάζ που είχε στο σώμα του. Η εξαφάνιση του επιχειρηματία είχε δηλωθεί από την περασμένη Τρίτη.

Ο Algaba είχε γίνει εκατομμυριούχος ενοικιάζοντας πολυτελή οχήματα και πουλώντας κρυπτονομίσματα, τα οποία διαφήμιζε συχνά στους 900.000 ακολούθους του στο Instagram.

Ο influencer, ο οποίος ζούσε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, φέρεται να ήταν στην Αργεντινή για μια εβδομάδα πριν δολοφονηθεί.

Η Algaba φέρεται να είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα και έπρεπε να επιστρέψει τα κλειδιά στις 19 Ιουλίου, αλλά δεν εμφανίστηκε ούτε απαντούσε στο τηλέφωνο, σύμφωνα με τη μαρτυρία του ιδιοκτήτη του ακινήτου.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει στη σύλληψη ενός υπόπτου. Και ενώ το κίνητρο πίσω από την υποτιθέμενη δολοφονία παραμένει ασαφές, οι αρχές υποψιάζονται ότι αυτό “κρύβεται” στα χρέη που είχε.

Ο 41χρονος, που ήταν γνωστός και ως Lechuga (μαρούλι), άρχισε να εργάζεται σε ηλικία 14 ετών. «Ξεκίνησα με ένα ποδήλατο και ένα κουτί και άρχισα να πουλάω σάντουιτς», είχε πει ο Algaba, ο ο οποίος αγόραζε και μεταπωλούσε πολυτελή οχήματα. Στα 24 του, είχε ήδη μια μεγάλη αποθήκη γεμάτη πανάκριβα αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες και τζετ σκι.

Στη συνέχεια, ίδρυσε μια εταιρεία ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων και τζετ σκι στο Μαϊάμι πριν μετακομίσει στη Βαρκελώνη το 2023.

Κατά τα τελευταία χρόνια, ο Algaba ασχολήθηκε με τις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων από ένα γραφείο στο Μπουένος Άιρες με περισσότερους από 25 υπαλλήλους. Όμως, δεν ήταν όλα ιδανικά. Σύμφωνα με την ΝΥPOST, είχε ανεξόφλητα χρέη στην εφορία, ενώ υπήρχαν καταγγελίες εις βάρος του και της εταιρείας του για απάτη, ανεξόφλητα χρέη και ακάλυπτες επιταγές.

Ο Algaba είχε επίσης αφήσει ένα σημείωμα στο τηλέφωνό του ισχυριζόμενος ότι είχε χάσει πολλά χρήματα επενδύοντας σε κρυπτονομίσματα, ανέφερε η La Nacion.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε τσακωθεί με τους Barra Bravas, μια σκληρή συμμορία που εμπλέκεται σε μεγάλο βαθμό στον χώρο του ποδοσφαίρου στην Αργεντινή και η οποία φέρεται να απαιτούσε να τους αποπληρώσει ένα δάνειο 40.000 δολαρίων. «Αν μου συμβεί κάτι, όλοι έχουν ήδη προειδοποιηθεί», είχε γράψει σε ένα μήνυμα.

Ο αδερφός του Algaba, Rodolfo Pérez Algaba, είπε ότι δεν είναι σίγουρος εάν είχε σχέση με την συμμορία, αλλά επιμένει ότι «δεν ήταν απατεώνας», όπως ισχυρίστηκαν πολλοί, ανέφεραν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ο αδελφός του θύματος ισχυρίστηκε ότι ο Algaba ήταν απλώς ένας πωλητής αυτοκινήτων που «δεν τα πήγαινε καλά» στο Bitcoin.

Ο Rodolfo σημείωσε επίσης ότι όταν ήταν 17 ετών, ο πατέρας τους πέθανε και άφησε μια κληρονομιά που χρησιμοποίησε ο Algaba για να ξεκινήσει την επιχείρησή του, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο influencer δεν έγινε από φτωχός ξαφνικά πλούσιος. Επίσης, ανέφερε πως «ήταν υπό ψυχιατρική θεραπεία για μια αγχώδη διαταραχή», ενώ ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη και ελπίζει να βρεθεί ο δολοφόνος του αδελφού του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ