G7: Τα παρασκήνια και τα ευτράπελα – Η πάνα του μικρού Τζόνσον και το δείπνο για το ζεύγος Μπάιντεν

Η φρεσκοπαντρεμένη Κάρι Σίμοντς ενθουσιάστηκε από την «αναβάθμιση της κατάστασής της» ως σύζυγος πρωθυπουργού και «ήταν αποφασισμένη να μην μείνει στο παρασκήνιο» όταν συναντήθηκε χθες με την Τζιλ και τον Τζο Μπάιντεν, εξήγησε ένας ειδικός στη γλώσσα του σώματος. Ο Μπόρις και η Κάρι συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και την Πρώτη Κυρία για μια βόλτα στην παραλία στο Carbis Bay της Κορνουάλης, πριν από την έναρξη της συνόδου κορυφής της G7, σήμερα.

Έπειτα από ένα κάπως αδέξι ξεκίνημα, όπου η Κάρι βρισκόταν πίσω από τους υπόλοιπους, ενώ περπατούσαν, στη συνέχεια πήρε τον έλεγχο της κατάστασης και «έθεσε το ρυθμό».

Ο Βρετανός εμπειρογνώμονας της γλώσσας σώματος Τζούντι Τζέιμς είπε στο FEMAIL: «Η νέα νύφη Κάρι φαινόταν αποφασισμένη να καταγράψει μια αναβάθμιση της κατάστασης τηςστο G7, εμφανιζόμενη με ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα. Πήρε το προβάδισμα και φαίνεται να οδηγεί την ομάδα ή να ελέγχει τον ρυθμό καθώς περπατούσαν μπροστά από τις κάμερες”.

Αργότερα η κ. Τζόνσον έδειξε την «αίσθηση αυθορμητισμού» της όταν πέταξε τα παπούτσια της για να πλατσουρήσει στο νερό, ενώ ο γιος τους, Wilfred, με την πάνα του έπαιζε στην ακτή.

Το τραπέζι για το δείπνο

Δύο δημοσιογράφοι του BBC εκδιώχθηκαν από το τραπέζι τους σε εστιατόριο χθες το βράδυ, ώστε να μπορέσουν να κάτσουν ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν. Ο Jon Sopel και η Morgan Gisholt Minard έχασαν ξαφνικά τις… θέσεις τους στο Tregenna Castle Hotel της Κορνουάλης.

Το βίντεο δείχνει την κυρία Minard να μαζεύει τα πράγματά της από το τραπέζι, ενώ ο υπεύθυνος ασφαλείας του Προέδρου των ΗΠΑ επιβλέπει.

Ο Μπάιντεν ακούγεται να λέει “όλα καλά, ΟΚ” και η δημοσιογράφος απάντα “Είμαι από το BBC, οπότε… χαίρομαι για την γνωριμία”.

Ο Πρόεδρος ήταν casual ντυμένος με ένα τζιν, αθλητικά παπούτσια και ένα καπέλο.

Σε ένα tweet της έγραψε μετά τη συνάντηση: ‘Υπάρχουν μερικές περιστάσεις, στις οποίες θα ένιωθα υποχρεωμένη να δώσω το τραπέζι για το δείπνο μου…Πιστεύω αυτό είναι μια εξαίρεση. Καλώς ήρθατε στην Κορνουάλη Πρόεδρε”.

Ο Sopel πρόσθεσε: ‘Μια πρώτη φορά για την καριέρα μου. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ έρχεται και κάθεται στο τραπέζι σε ένα μπαρ, δίπλα μου και παραγγέλνει το ποτό του. Προσπαθώ να συμπεριφερθώ αδιάφορα. Ελπίζω να μην αποκαλύπτω κρατικά μυστικά αλλά ο πρόεδρος είπε κόκα κόλα και η κ. Μπάιντεν ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Δεν υπήρχε μπύρα στο οπτικό πεδίο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ