ΗΠΑ – Πυροβολισμοί σε αποθήκη της FedΕx: Πολλοί τραυματίες – Αυτοκτόνησε ο δράστης – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε σε γραφεία της εταιρείας ταχυμεταφορών FedEx στην Ινδιανάπολη των ΗΠΑ με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αρκετοί άνθρωποι. Η εκπρόσωπος της Αστυνομίας Genae Cook δεν ανέφερε εάν υπάρχουν νεκροί από τα πυρά του δράστη ο οποίος αυτοκτόνησε.

Οι Αρχές εκτιμούν ότι δεν υπάρχει πλέον ενεργή απειλή για την κοινότητα. “Έχουμε πολλούς ανθρώπους με τραύματα από σφαίρες”, επεσήμανε η Genae Cook, ενώ πρόσθεσε ότι κάποιοι τραυματίες έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία της περιοχής.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστός ο αριθμός των τραυματιών καθώς και η κατάσταση της υγείας τους. Η αστυνομία ζήτησε από τους συγγενείς των εργαζομένων στη FedEx να μεταβούν στο ξενοδοχείο Holiday Inn.

Το περιστατικό σημειώθηκε στα γραφεία της FedEx που βρίσκεται στη Μίραμπελ Ρόουντ, κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Ινδιανάπολης, αργά χθες Πέμπτη, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό WRTV.

Εκπρόσωπος της FedEx δήλωσε ότι η εταιρεία έχει ενημερωθεί για το περιστατικό. “Προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε περισσότερες πληροφορίες και συνεργαζόμαστε με τις αρχές”, τόνισε ο εκπρόσωπος.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP, cbsnews.com

Πηγή ΦΩΤΟ/BINTEO: cbsnews.com, cnn.com, WISH-TV, daily mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ