Χαμός στο Twitter με τα γκρι μαλλιά του Ντόναλντ Τραμπ – ΦΩΤΟ

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, την Παρασκευή προκάλεσε χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το χρώμα των μαλλιών του, μια περίεργη νέα απόχρωση κάπου μεταξύ γκρίζου και λευκού.

Το σήμα κατατεθέν του Τραμπ άλλωστε ήταν τα ξανθά αφράτα μαλλιά που τα… “ξεσήκωνε” συχνά ο αέρας. Πολλοί χρήστες του twitter παρατήρησαν το ξεθωριασμένο χρώμα. Μάλλον πρόκειτα για τη φυσική απόχρωση γκρι και λευκού των μαλλιών του. Ήταν η πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τις εκλογές και σίγουρα δεν περίμενε ότι ο κοσμός θα ασχολιόταν περισσότερο με τα μαλλιά του παρά με τα όσα είπε για τον κορονοϊό και το εμβόλιο.

Ο Τραμπ, μιλώντας για το εμβόλιο κορονοϊού την Παρασκευή, δεν αναφέρθηκε καθόλου στα μαλλιά του.

“Είμαι εγώ ή έχουν περάσει τα μαλλιά του Τραμπ από ξανθά σε γκρίζα αυτή την εβδομάδα; Λυπηρό” έγραψε ένας χρήστης του Twitter. “Πρέπει να μιλήσουμε για το πώς ο κομμωτής του Τραμπ τον εγκατέλειψε”, πρόσθεσε ένας άλλος.

“Θέλει κάποιος να μιλήσει για το πώς τα μαλλιά του Τραμπ είναι ξαφνικά λευκά σαν φύλλο χαρτιού ???” πρόσθεσε ένας άλλος χρήστη του Twitter.

“Τα μαλλιά του Τραμπ έχουν γίνει κυριολεκτικά γκρίζα μέσα σε μια εβδομάδα” ανέφερε άλλος χρήστης.

Οι New York Times ανέφεραν πρόσφατα ότι ο Τραμπ έλαβε 70.000 δολάρια σε φορολογικές εκπτώσεις για τη φροντίδα των μαλλιών του, την περίοδο που ήταν οικοδεσπότης του “The Apprentice” στο NBC στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ