Αναζητεί τον έρωτα της ζωής του μέσω αγγελίας – Τη γνώρισε πριν από 45 χρόνια και την άφησε να φύγει

Για την αγάπη που είχε και άφησε να του φύγει πριν από 45 χρόνια μίλησε επιτυχημένος τραγουδιστής της soul από τη Βρετανία. Ο Λεν Κόλεϊ και το συγκρότημά του Delegation γνώριζαν διεθνή επιτυχία στα μέσα του ’70 όταν γνώρισε στο Λονδίνο τη Φιλίππα, μία φοιτήτρια νοσηλευτικής από την Αυστραλία. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν αλλά ο Κόλεϊ επικεντρώθηκε στην καριέρα του αντί να κυνηγήσει τον έρωτα και έτσι την άφησε να φύγει και δεν την ακολούθησε στο Σίδνεϊ.

Εκείνη του είχε ζητήσει να την ακολουθήσει αλλά εκείνος επέμεινε στην απόφασή του να κοιτάξει την καριέρα του, απόφαση που μετανιώνει από τότε. Τώρα, 45 χρόνια μετά και ο ίδιος πάνω από 70 ετών θέλει να την εντοπίσει και να κάνει τα πράγματα σωστά. Ο καλλιτέχνης, που όμως είναι παντρεμένος, έβαλε αγγελία στην αντίστοιχη στήλη στην εφημερίδα του Σίδνεϊ “Sydney Morning Herald” υπό τον τίτλο “Φιλίππα και Λεν… 1976, Αγγλία, Μεγάλη Βρετανία”.

“Σ’ έχασα. Ήσουν ο έρωτας της ζωής μου αλλά το αντιλήφθηκα όταν ήταν πολύ αργά! Μου είπες να έρθω, θα έπρεπε να σε εμπιστευτώ… ακόμη πονάει σήμερα. Εκείνο τον καιρό είχα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τη State Records στο Λονδίνο. Είχα επιτυχίες σε Αγγλία, Ευρώπη και ΗΠΑ με το συγκρότημά μου “Delegation” αλλά ευχαρίστως θα τις αντάλλασσα αυτές και ό,τι είχα αν μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο και να είμαι μαζί σου. Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου… μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω και να τα φτιάξω αλλά δεν μπορώ. Δεν έπρεπε να μας χωρίσουν οι ωκεανοί. Λυπάμαι τόσο τόσο πολύ. Η καρδιά μου ραγίζει κάθε φορά όταν σε σκέφτομαι και σκέφτομαι τι θα είχε γίνει. Κατηγορώ τον εαυτό μου. Θα μπορέσεις ποτέ να με συγχωρέσεις; Όταν το σκέφτομαι δυσκολεύομαι να ζω με τον εαυτό μου… ακόμη πονάει τόσο πολύ όταν σε σκέφτομαι. Αλλά σου εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή σου, να ζεις υπέροχα. Θα σε αγαπώ πάντα”.

Ο Κόλεϊ που ζει στο Πουέρτο Ρίκο από το 2006 είπε στην αυστραλιανή έκδοση της Daily Mail ότι η Φιλίππα είχε έρθει στην Αγγλία στο τέλος του 1975 με την ξαδέρφη της από τη Νέα Ζηλανδία. “Τη γνώρισα έναν μήνα μετά και ξεκινήσαμε σχέση”. Η Φιλίππα ήταν 24 και ο Κόλεϊ 27. “Εκείνη την εποχή μου είπε ότι δεν ήθελε κάτι σοβαρό καθώς προσπαθούσε να συνέλθει από μία οικογενειακή τραγωδία.

¨Συνεχίσαμε να βλεπόμαστε και νομίζω ότι αναπτύχθηκαν τα συναισθήματά μας. Κάποια στιγμή το 1976 εκείνη και η Μέρι επέστρεψαν στην Αυστραλία ξαφνικά επειδή πέθαινε η μητέρα της Μέρι. Η Φιλίππα με κάλεσε στο τηλέφωνο αφού επέστρεψε στη Σίδνεϊ και αν και είπε ότι δεν θα επέστρεφε στην Αγγλία ήθελε να πάω εγώ και να ζήσω μαζί της στο Σίδνεϊ.

Μπερδεύτηκα λίγο επειδή σκεφτόμουν ότι δεν ήθελα σοβαρή σχέση αλλά τώρα εκείνη με ήθελε να μεταναστεύσω στην Αυστραλία”. Ο Κόλεϊ της έκλεισε το τηλέφωνο ανησυχώντας για το κόστος της κλήσης από την Αυστραλία και “ανόητα δεν πίστευα ότι θα το έπαιρνε στραβά. Μου έγραψε ότι ήταν πολύ ερωτευμένη μαζί μου και εγώ σκεφτόμουν ότι τα αισθήματά μου είχαν αναπτυχθεί. Της έστειλα ένα από τα άλμπουμ μου στη διεύθυνση που είχα εκείνη την εποχή αλλά μου επιστράφηκε με την ένδειξη “έχει αλλάξει διεύθυνση”. Μάλλον ήταν θυμωμένη επειδή την απέρριψα ή πράγματι είχε μετακομίσει.Δεν επικοινωνήσαμε από τότε και καθώς περνούσε ο χρόνος εγώ αντιλαμβανόμουν πώς αισθανόμουν για εκείνη,την ήθελα αλλά δεν είχα τρόπο επικοινωνίας”.

Ενώ είναι βέβαιος ότι θα έχει κάνει οικογένεια όπως και ο ίδιος ήθελε να της πει πώς αισθάνεται.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ