Πρωταθλήτρια της ενόργανης έγινε πορνοστάρ – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σενάριο κινηματογραφικής ταινίας θυμίζει η ζωή της πρώην πρωταθλήτριας ενόργανης γυμναστικής Verona Van de Leur, η οποία από τις χρυσές θέσεις στον αθλητισμό κατάντησε να ζει σχεδόν άστεγη, μέσα στο αυτοκίνητό της, απόλυτα εξαθλιωμένη, επιλέγοντας ως μόνη λύση να στραφεί στο πορνό.

Η Verona χρίστηκε Αθλήτρια της Χρονιάς το 2002 στην Ολλανδία αφού την ίδια χρονιά κατέκτησε το αργυρό στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ενώ κέρδισε και το αργυρό στις ασκήσεις εδάφους στο Παγκόσμιο. Αποσύρθηκε από τον αθλητισμό το 2008 και μετά ξεκίνησε ο Γολγοθάς της αφού καταδικάστηκε ακόμη και για εκβιασμό και εξέτισε ποινή στη φυλακή.

Η Van de Leur γεννήθηκε στην ολλανδική πόλη Γκούντα. Ξεκίνησε να κάνει ενόργανη από τα 5 της χρόνια στο T.O.O.S. Waddinxveen. Ενώ ήταν 9 ετών άρχισε να προπονείται στο Pro Patria στην πόλη Ζοετερμίρ. Η πρώτη της εθνική εμφάνιση ήταν στο Εθνικό Πρωτάθλημα της Ολλανδίας το 2000. Συμμετείχε στην ομάδα παίδων και κέρδισε τρεις τελικούς.

Το 2001 μπήκε στην ομάδα γυναικών. Με την ολλανδική ομάδα έκαναν την έκπληξη και κέρδισαν την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο της Γάνδης, μία κατάκτηση που τις έχρισε ως την ολλανδική ομάδα της χρονιάς. Το 2002 η Van de Leur κέρδισε πέντε μετάλλια στο Ευρωπαϊκό της Πάτρας. Η ολλανδική ομάδα κέρδισε το αργυρό ενώ επίσης και η Verona κέρδισε το αργυρό στο Ευρωπαϊκό του 2002.

Παράλληλα κέρδισε αργυρό στη δοκό και αργυρό σε ασκήσεις εδάφους. Στο Παγκόσμιο της Ουγγαρίας κέρδισε το χρυσό κι έτσι της απονεμήθηκε ο τίτλος “Αθλήτρια της Χρονιάς” στην Ολλανδία.

Ωστόσο, η ομάδα απέτυχε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς του 2004 στην Αθήνα και στη συνέχεια η Van de Leur ήρθε σε ρήξη με τον προπονητή της. Έτσι μετεγγράφηκε στην ομάδα Hazenkamp στη Ναϊμέχεν, ο σύλλογος του προπονητή Μπόρις Ορλόφ. Το 2007, η Van de Leur κέρδισε το ολλανδικό πρωτάθλημα για τέταρτη φορά. Στο εθνικό της Ναϊμέχεν κέρδισε χρυσό στη δοκό και στις ασκήσεις εδάφους και χάλκινο στο δίζυγο.

Στις 19 Ιουνίου 2008 ανακοίνωσε την απόσυρσή της από την ενόργανη. Καβγάδες με τη γυμναστική ομοσπονδία και η έλλειψη κινήτρου παράλληλα με μια προβληματική κατάσταση στο σπίτι, φέρεται να διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στην απόφασή της. Κατέληξε να ζει στο αυτοκίνητό της μαζί με τον σύντροφό της. Όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της, “ξεκίνησα για μια νύχτα. Λες δεν είναι και καταστροφή μια νύχτα” και τελικά κατέληξαν να ζουν εκεί για δύο χρόνια. Με τα χρήματα που έβρισκε αγόραζαν συνδρομές σε γυμναστήρια ώστε να μπορούν να κάνουν μπάνιο, όπως είπε. Τελικά, η μητέρα του συντρόφου της τούς παραχώρησε ένα σπίτι ώστε να ζουν.

Τον Μάιο του 2011 η πρώην αθλήτρια αντιμετώπισε νομικά προβλήματα και καταδικάστηκε για εκβιασμό ενός άπιστου ζευγαριού. Φέρεται να παρακολουθούσε τους άπιστους συζύγους και αφού τους φωτογράφισε να ζητούσε χρήματα για να μην αποκαλύψει την απιστία τους. Καταδικάστηκε σε 72 ημέρες στη φυλακή, ποινή την οποία και εξέτισε.

Αμέσως μετά αποφάσισε να μπει στον χώρο του “ροζ” θεάματος. Αρχικά έστησε κάμερα στο σπίτι και μετά δημιούργησε το δικό της site.

Στις 2 Οκτωβρίου σε συνέντευξη που έδωσε στο AD είπε πως πλέον θέλει να σταματήσει το πορνό και να επιστρέψει στον αθλητισμό ως προπονήτρια. “Έχω τόση εμπειρία που θέλω να μοιραστώ. Ίσως κάπου μπορώ να βοηθήσω. Θέλω να δώσω φωνή στα παιδιά” σημείωσε προσθέτοντας ότι τέλος του έτους εγκαταλείπει την καριέρα ως πορνοστάρ καθώς πέρασε καλά. “Μου αρέσει έτσι” τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ