Σάλος από τους πανηγυρισμούς δύο φοιτητών μετά τον βιασμό γυναίκας – ΦΩΤΟ

Κάμερα ασφαλείας “συνέλαβε” δύο φοιτητές να κολλάνε τα χέρια, να αγκαλιάζονται και να πανηγυρίζουν αφού παρέσυραν σε αποθήκη νυχτερινού κλαμπ και βίασαν μία μεθυσμένη νεαρή γυναίκα.Οι Ιταλοί φοιτητές από εύπορες οικογένειες, ο Φερντινάντο Ορλάντο 25 ετών και ο Λορέντζο Κοστάντσο κατηγορούνται ότι έξι λεπτά μετά που συνάντησαν την 25χρονη στο κλαμπ του Σόχο στο Λονδίνο αφού την έκανε πάσα ο ένας στον άλλον, την οδήγησαν σε αποθήκη κοντά στην τουαλέτα όπου και τη βίασαν ενώ ήταν μεθυσμένη.

Η γυναίκα είπε στο δικαστήριο ότι μετά έπρεπε να υποβληθεί σε θεραπεία για τραυματισμό ανάμεσα στα πόδια της. Τόνισε ότι ήταν πολύ πρησμένη και πως με δυσκολία μπορούσε να περπατήσει. “Είχα μελανιές παντού, ήμουν πολύ φοβισμένη” κατέθεσε η γυναίκα.

Οι δύο μεταπτυχιακοί φοιτητές αρνούνται τις κατηγορίες του βιασμού.

Επιμένουν ότι η γυναίκα έκανε συγκαταβατικό σεξ μαζί τους αφού πρώτα είχε φιληθεί μαζί τους ενώ χόρευαν όλοι μαζί τα ξημερώματα της 26ης Φεβρουαρίου 2017.

Η εισαγγελέας είπε στο δικαστήριο ότι στο υλικό από τις κάμερες καταγράφονται οι κινήσεις των τριών ατόμων, όπου συναντήθηκαν πριν φιληθούν. Στη συνέχεια ο Ορλάντο οδήγησε τη γυναίκα στην αποθήκη ενώ εκείνη στηρίζετε στη μέση του και πίσω της ακολουθεί ο Κοστάντσο.

“Ήμουν ανάμεσά τους οπότε ήταν δύσκολο να φύγω. Με στήριζαν για να περπατώ”. Και οι τρεις βγήκαν από την αποθήκη 16 λεπτά μετά. Ο ένας από τους άνδρες της έφτιαξε το φόρεμα που ήταν ανασηκωμένο και αφού την έβαλαν μέσα στις γυναικείες τουαλέτες έφυγαν τρέχοντας πανηγυρίζοντας για την πράξη τους.

Πηγή: Daily Mail, Metro

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ