Υπόθεση “Ορέστης”: Με νέο “όπλο” από αύριο οι έρευνες στη λίμνη Μεμί για την 6χρονη Σιέρα

Με μία ακόμη κάμερα, που ανήκει σε ιδιωτική εταιρεία, θα εντατικοποιηθούν από αύριο οι έρευνες στη λίμνη Μεμί, στο Μιτσερό, με στόχο την ανεύρεση της 6χρονης Σιέρα, ενός εκ των θυμάτων του “Ορέστη“.

Ήδη, στις έρευνες στη λίμνη συμμετέχουν κάμερες της Λιμενικής Αστυνομίας και της ΕΜΑΚ.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, από τη Δευτέρα στις έρευνες θα συνδράμει με την κάμερα της και η ιδιωτική εταιρεία Brasal Marine Services Cy, η οποία συμμετείχε και στις έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη, από την οποία την περασμένη Τρίτη δύτης της εταιρείας ανέσυρε την τρίτη βαλίτσα, στην οποία βρισκόταν ανθρώπινη σορός.

Έχουμε μεγάλο αριθμό στόχων για να ερευνήσουμε με τις κάμερες. Εάν οι κάμερες εντοπίσουν κάτι τότε θα καταδυθεί δύτης, πρόσθεσε.

Η Αστυνομία, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της, Στέλιος Στυλιανού βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων των επιστημονικών εξετάσεων μετά τη νεκροτομή που έγινε στη σορό.

Στο μεταξύ, την Παρασκευή λήγει το διάταγμα κράτησης του 35χρονου καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνου. Μέχρι τότε η Αστυνομία θα αξιολογήσει τα δεδομένα για να αποφασίσει πώς προχωρεί, ανέφερε ο κ. Στυλιανού.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, την Πέμπτη 13 Ιουνίου θα γίνουν στο χωριό Αρεδιού, στις 5 το απόγευμα, οι κηδείες δυο εκ των θυμάτων του “Ορέστη”: της 36χρονης Livia Florentina Bunea και της 8χρονης κόρης της Elena Natalia Bunea από τη Ρουμανία.

Πηγή: ΚΥΠΕ/ ΦΩΤΟ: politis.com.cy

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ