Νέες ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πενταπλό φονικό στη Βαυαρία – ΦΩΤΟ

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το ανατριχιαστικό πενταπλό φονικό στη Βαυαρία με μεσαιωνικά όπλα, όπως βαλλίστρα. Τα δύο πτώματα, ο 53χρονος Τόρστεν Βάις και η 33χρονη Κέρστιν Έντερς, χτυπήθηκαν με βέλος στην καρδιά, ενώ η μία γυναίκα, η 30χρονη Φαρίνα Κασπάρι, αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα με ένα βέλος στον λαιμό.

Άλλες δύο γυναίκες βρέθηκαν νεκρές στο διαμέρισμα της Φαρίνα Κασπάρι στο Βίτινγκεν από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Το νεότερο θύμα ήταν μόλις 19 ετών, και ταυτοποιήθηκε ως η μαθήτρια Καρίνα Γιου. Βρέθηκε νεκρή δίπλα στην 35χρονη Γερτρούδη Κασπάρι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες των γονιών της 19χρονης, η μαθήτρια ήταν υποχείριο και θύμα εκμετάλλευσης από τον Φίλιπ Μέγιερ Μένκχοφ, τον 30χρονο καθηγητή της στα Λατινικά, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2016 και είχε παντρευτεί την Έντερς.

Όπως είπαν οι γονείς της 19χρονης, ο καθηγητής της τη σύστησε στον Βάις σε ένα μάθημα πολεμικών τεχνών και η κόρη της μαγεύτηκε από αυτόν με αποτέλεσμα να αποκοπεί από την οικογένειά της και να γίνει υποχείριό του. Έγινε μοναχική και καταθλιπτική, έβαψε τα μαλλιά της κατάμαυρα και σύντομα έφυγε από το σπίτι. Η μητέρα της ανακαλεί ότι η Καρίνα συνεχώς αναφωνούσε “Τόρστεν, Τόρστεν, Τόρστεν” ενώ ο πατέρας της λέει: “Μέχρι σήμερα δεν καταλαβαίνω πώς κάποιος καταφέρνει σε 4-6 εβδομάδες να χειραγωγήσει κάποιον τόσο πολύ”.

“Ήταν μόλις 16 χρονών, δεν είχε καμία ευκαιρία να ξεφύγει από αυτό” τόνισε ακόμη η μητέρα της. Όπως πρόσθεσε: “Υπάρχουν περισσότερα πίσω από αυτό.Είναι σαν να είπε κάποιος “αυτό το παιδί δεν πρέπει να ζει άλλο”.

Το ζευγάρι είπε ότι ο καθηγητής της Καρίνα ήταν στενός φίλος με τον Βάις. Ισχυρίζονται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη τους και μαζί με τον Βάις ήταν μέρος μιας σέχτας όπου οι γυναίκες ήταν σκλάβες στους άνδρες και εμπλέκονταν όλοι μαζί σε ερωτικά όργια. Από μια φυσιολογική έφηβη έγινε γκόθικ, ντυμένη στα μαύρα, ενώ γρήγορα απέκτησε εμμονή με τον 53χρονο.

Ο καθηγητής της ήταν υπεύθυνος για την απόφασή της να φύγει από το σπίτι και να ζήσει σε κρατικό ίδρυμα που στέγαζε προβληματικούς νέους. όταν ήταν 18 χρονών μετακόμισε στο αγροτόσπιτο με τον Βάις και την Έντερς, δίπλα στην οποία βρέθηκε νεκρή.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ