H πιο παχιά γυναίκα της Ασίας … αδυνάτισε έπειτα από δύο επεμβάσεις – Έχασε 210 κιλά – ΦΩΤΟ

Τα τρία τέταρτα του βάρους της έχασε η 42χρονη Αμίτα Ρατζάνι η οποία υπεβλήθη σε δύο χειρουργικές γαστρικές επεμβάσεις και έτσι, έχασε τον τίτλο της πιο παχιάς γυναίκας στην Ασία.

Η Αμίτα ζύγιζε σχεδόν 300 κιλά, για την ακρίβεια, 298,4638. Ήταν κατάκοιτη για οκτώ χρόνια και χρειαζόταν τουλάχιστον δύο άτομα να τη σηκώσουν και να τη μεταφέρουν στην τουαλέτα.

Ωστόσο, υπεβλήθη σε δύο επεμβάσεις στο στομάχι, η πρώτη το 2015 και η δεύτερη το 2017 με αποτέλεσμα να χάσει 210 κιλά. Πλέον είναι μια άλλη γυναίκα. Απολαμβάνει περιπάτους και τη γυμναστική της, ενώ συχνά ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ινδία.

Επίσης, θέλει να μπει στο ινδικό βιβλίo των Ρεκόρ, το αντίστοιχο των Ρεκόρ Γκίνες, ως την πιο παχιά γυναίκα που υπεβλήθη σε γαστρική επέμβαση.

Όπως είπε η Ρατζάνι στην Times of India, πριν από την επέμβαση ήταν κλινήρης και δεν είχε αφήσει το σπίτι της επί οκτώ χρόνια. “Δεν είχα δει το φως του ηλίου. Είχα πάθει κατάθλιψη”.

Από την ηλικία των 6 ετών άρχισε να παίρνει υπερβολικό βάρος και μέχρι να πάει στο κολέγιο ζύγιζε 159 κιλά. Στην ηλικία των 27 ετών δυσκολευόταν στην καθημερινότητά της λόγω του βάρους της ενώ δεν μπορούσε να δουλέψει. Από τα 32 της πλέον παρέμενε κλινήρης.

Οι φωτό από την Daily Mail:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ