Γλίτωσε τη φυλακή η Αιγύπτια ηθοποιός για το… “κολασμένο” φόρεμα – ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ

Απέσυραν τις μηνύσεις που είχαν καταθέσει δικηγόροι σε βάρος μίας 45χρονης ηθοποιού από την Αίγυπτο, που κατηγορείται κυρίως για «υποκίνηση ακολασίας», διότι παρουσιάστηκε σε τελετή λήξης διεθνούς φεστιβάλ κινηματογράφου στο Κάιρο φορώντας ένα διαφανές φόρεμα.

«Αποσύραμε τη μήνυση που καταθέσαμε σε βάρος της Ράνια Γιούσεφ» δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος Αμρ Άμπντελ Σαλάμ, διευκρινίζοντας ότι η ακροαματική διαδικασία που «είχε οριστεί για τη 12η Ιανουαρίου σχετικά με την εξέταση της υπόθεσης… αναβλήθηκε».

Ο δικηγόρος Σαμίρ Σάμπρι, γνωστός για τη δράση του εναντίον διάσημων προσώπων, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι «απέσυρε» επίσης μια ξεχωριστή μήνυση.

Ερωτηθέντες σχετικά με τους λόγους που τους οδήγησαν στην απόφασή τους να αποσύρουν τις προσφυγές τους σε βάρος της 45χρονοης ηθοποιού, οι δύο δικηγόροι ανέφεραν τη δημόσια συγγνώμη της.

Σε ένα tweet η ηθοποιός επιβεβαίωσε, εντούτοις, ότι «η έρευνα συνεχίζεται», χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Μετά τον σάλο, η ηθοποιός είχε γράψει στο Twitter ότι «δεν υπολόγισε σωστά» τις αντιδράσεις, καθώς «δεν σκέφτηκε ότι (το φόρεμα) θα πυροδοτούσε τόσο μεγάλη οργή».

Μιλώντας σε εκπομπή η Ράνια Γιούσεφ εξήγησε ότι «η φόδρα του φορέματος είχε ανέβει».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, albawaba.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ