Πήγε την 18χρονη κόρη της για τεστ παρθενίας μόλις έμαθε ότι έχει σχέση

Ένα ζευγάρι πήγε με το ζόρι την 18χρονη κόρη τους στον γιατρό για να ελέγξουν αν είναι παρθένα, αμέσως μόλις ανακάλυψαν ότι διατηρούσε κρυφό δεσμό.

Οι γονείς έχουν καταγωγή από το Ιράν και ζουν στο Λονδίνο. Η υπόθεση εκδικάζεται αυτές τις ημέρες καθώς οι γονείς απείλησαν να σκοτώσουν το νεαρό ζευγάρι, την κόρη τους Sophia Safaraei και το αγόρι της, λέγοντας “έχετε δει τι κάνουν οι άνθρωποι με τη δική μας καταγωγή στις ειδήσεις”.

Η γιατρός Έλεν Λούις κατέθεσε ότι η 42χρονη μητέρα Mitra Eidiani, δεν δέχθηκε την απόφασή της να μην κάνει την εξέταση στη νεαρή κοπέλα και την κατηγόρησε ότι δεν καταλαβαίνει την κουλτούρα τους.

“Η Sophia δήλωσε ότι δεν ήθελε να την εξετάσει κανένας. Της εξήγησα ότι δεν μπορούσα να την αγγίξω χωρίς την συγκατάθεσή της, και ότι δεν θα έκανα την εξέταση αν δεν μου έδινε την άδεια. Τότε η μητέρα της φώναζε γιατί δεν την ικανοποίησε η απόφαση, μου είπε ότι δεν καταλαβαίνω την κουλτούρα τους και στη συνέχεια κάλεσε μέσα τον πατέρα της κοπέλας, ο οποίος περίμενε απ’ έξω, και με προειδοποίησε ότι εκείνος είναι αυστηρός, σε αντίθεση με την ίδια που είναι φιλελεύθερη και επέμενε στο να κάνω το τεστ παρθενίας στην κόρη της” αναφέρει στην κατάθεσή της.

Η μητέρα στη συνέχεια κατηγορείται ότι έδειρε την κόρη της και ο πατέρας την απείλησε με ένα μαχαίρι από την κουζίνα, μόλις επέστρεψαν στο σπίτι από το νοσοκομείο.

Όπως αναφέρθηκε στη δίκη, απείλησαν την 18χρονη ότι θα την στείλουν πίσω στο Ιράν, όπου θα την πάντρευαν με έναν ξάδελφό της.

Οι γονείς ανακάλυψαν τον κρυφό δεσμό της κόρης τους με τον συμμαθητής τη, Bailey Marshall-Telfer, όταν τους βρήκαν μαζί στο σπίτι τους.

Πηγή: Dailymail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ