Γιατρός σκότωσε τη γυναίκα και την κόρη του με μία μπάλα της γιόγκα – Το σατανικό σχέδιο και η ερωμένη – ΒΙΝΤΕΟ

Ένας αναισθησιολόγος κατηγορείται για τη δολοφονία της συζύγου και της κόρης του. Ο 53χρονος τοποθέτησε στο αυτοκίνητό τους μια μπάλα της γιόγκα γεμάτη με μονοξείδιο του άνθρακα.

Ο Μαλαισιανός πολίτης Khaw Kim-sun, 53 ετών, φέρεται ότι είχε μια εξωσυζυγική σχέση και είχε αποξενωθεί από τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά τους, παρόλο που συνέχισαν να ζουν μαζί, ανέφερε η South China Morning Post του Χονγκ Κονγκ.

Ο Khaw κατηγορείται ότι έβαλε την γεμάτη με αέριο μπάλα της γιόγκα στο Mini Cooper που οδηγούσε η σύζυγός του, Wong Siew-fung, στις 22 Μαΐου 2015, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Η Wong και η 16χρονη κόρη τους μπήκαν στο αυτοκίνητο περίπου μια ώρα μετά και λίγο αργότερα τις ανακάλυψαν νεκρές από δηλητηρίαση με μονοξείδιο του άνθρακα, αν και το όχημα δεν παρουσίαζε προβλήματα. Ο Khaw συνελήφθη τον Σεπτέμβριο του 2017 και η δίκη του ξεκίνησε την Τετάρτη. Έχει μάλιστα αρνηθεί την ενοχή του.

Ο Khaw πήρε το μονοξείδιο του άνθρακα από το νοσοκομείο όπου εργαζόταν και τον βοήθησε μία μαθητευόμενη με την οποία είχε σχέση.

Είπε στους συναδέλφους του ότι ήθελε να «δοκιμάσει την καθαρότητά του αερίου» και τις επιπτώσεις του στα κουνέλια, ανέφερε η εφημερίδα. Στην αστυνομία είπε ότι ήθελε να το χρησιμοποιήσει για να εξοντώσει τους αρουραίους στο σπίτι, αν και ένας οικιακός βοηθός που απασχολείται από την οικογένεια κατέθεσε ότι δεν είχαν κανένα πρόβλημα τρωκτικών.

Ο Khaw αγνοούσε ότι η κόρη του ήταν στο σπίτι από το σχολείο την ημέρα του θανάτου της και πιθανότατα δεν είχε την πρόθεση να την σκοτώσει, όπως ανέφερε ο εισαγγελέας Andrew Bruce.

“Το τελευταίο πράγμα που ήθελε ο κατηγορούμενος ήταν να πεθάνει η 16χρονη” δήλωσε ο εισαγγελέας.

Πηγή: cbsnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ