Μυστήριο με τη δολοφονία πρώην μοντέλου του Playboy – Βρέθηκε στραγγαλισμένο στο κρεβάτι του – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στραγγαλισμένη στο κρεβάτι της στο διαμέρισμά της στη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ βρέθηκε η 36χρονη Κριστίνα Κραφτ, πρώην μοντέλο του Playboy.

Πολλά ερωτήματα εγείρει η δολοφονία της 36χρονης καθώς η Κριστίνα είχε μετακομίσει σ’ αυτό το διαμέρισμα μόλις πριν από μία εβδομάδα ενώ πριν από τρεις μέρες έπεσε θύμα διάρρηξης με τους κλέφτες να αρπάζουν τα κοσμήματά της και πανάκριβες τσάντες σχεδιαστών.

Δήλωνε single ενώ πριν από δύο χρόνια απηλλάγη από τις κατηγορίες της επίθεσης και παρενόχλησης, καθώς είχε επιτεθεί σε διευθυντή εστιατορίου στη Νέα Υόρκη ενώ ήταν μεθυσμένη μαζί με έναν άνδρα φίλο της.

Η αστυνομία της Πενσυλβάνια έλαβε κλήση να ελέγξει την κατάσταση της Κραφτ.

Όταν μπήκαν στο διαμέρισμά της τη βρήκαν νεκρή στο κρεβάτι της. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατός της οφειλόταν σε στραγγαλισμό.

Η αστυνομία δεν έχει προβεί σε συλλήψεις ενώ καθησύχασαν τους ενοίκους της πολυκατοικίας τονίζοντας ότι δεν υπάρχει απειλή για κάποιον άλλον στη συγκεκριμένη περιοχή.

Πέρα από την καριερα της ως μοντέλο του Playboy είχε ποζάρει για τα περιοδικά Maxim και Vanity Fair, αλλά και τη Victoria’s Secret καθώς και την εταιρεία καλλυντικών Smashbox Cosmetics.

Πηγή: ABC 6, Philly.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ