Ο κακός χαμός σε συνέντευξη του Ιντζέ – Τάπωσε την δημοσιογράφο που είναι “φίλη” του Ερντογάν – Σάλος στην Τουρκία – ΒΙΝΤΕΟ

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Τουρκίας Μουχαρέμ Ιντζέ έδωσε “το μυαλό στο χέρι” στη δημοσιογράφο του HaberTurk στην οποία παραχώρησε συνέντευξη το βράδυ της Τετάρτης.

Η Nagehan Alçı, η οποία είναι ξεκάθαρα φιλοκυβερνητική (δηλαδή Ερντογανική) πήγε να στριμώξει τον αντίπαλο του Σουλτάνου αλλά τελικά την πάτησε σαν πρωτάρα…

Η γέφυρα

«Κάνετε κριτική στον πρόεδρο γιατί έφτιαξε την τρίτη γέφυρα στην Κωνσταντινούπολη. Αντί να του κάνετε κριτική, γιατί δεν λέτε πότε ή πού θα φτιάξετε εσείς την τέταρτη γέφυρα;», ήταν μια από τις ερωτήσεις της.

Με τον Ιντζέ να απαντά: «Αυτή δεν είναι η σωστή ερώτηση. Η σωστή ερώτηση θα ήταν «γιατί πληρώνω 114 λίρες για να περάσω τη γέφυρα που φτιάχτηκε από τον Ερντογάν, ενώ μπορώ να περάσω με 11 λίρες τη γέφυρα του Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ;».

Η ερώτηση περί…ελευθεροτυπίας

Η Nagehan Alçı ρώτησε, μεταξύ άλλων, τον Ιντζέ πως μπορεί να έχει κάνει συμμαχία με τον Τεμέλ Καραμολάογλου (Saadet Parti), από τη στιγμή που έχουν διαφορετικές ιδεολογίες.

Και σίγουρα, λίγα λεπτά μετά, το μετάνιωσε…

«Ποτέ δεν ήμουν στο ίδιο κόμμα μαζί του. Αυτός και ο Ερντογάν άρχισαν μαζί την πολιτική τους καριέρα, δούλεψαν μαζί για χρόνια. Πείτε μου, μπορείτε να κάνετε την ίδια ερώτηση, με το ίδιο ύφος στον Ερντογάν; Ως δημοσιογράφος, αισθάνεστε ελεύθερη να του κάνετε αυτή την ερώτηση;

Αν γίνω πρόεδρος, οι νέοι δεν θα φοβούνται να γράψουν στο Τwitter ή να κάνουν κριτική στον πρόεδρο. Κοιτάξτε την κατάστασή σας. Σας λυπάμαι!».

Και η ερώτηση του ενός εκατομμυρίου δολαρίων…

«Κατηγορηθήκατε ότι φοβάστε τον Ερντογάν», συνέχισε η δημοσιογράφος. «Ποιος το είπε αυτό;», είπε ο Ιντζέ για να πάρει την απάντηση «ο Ερντογάν».

«Είστε πολύ κοντά στον κύριο Ερντογάν. Μπορείτε να του πείτε να «συναντηθούμε» σε μια τηλεοπτική εκπομπή, όπου θα κάνετε εσείς τις ερωτήσεις», είπε ο αντίπαλος του Σουλτάνου.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα social media πήραν φωτιά…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ