Ο Μουχαρέμ Ιντζέ στην Κομοτηνή – Τι είπε για τους Έλληνες στρατιωτικούς – ΒΙΝΤΕΟ

Ο πολιτικός αντίπαλος του Ταγίπ Ερντογάν, Μουχαρέμ Ιντζέ, βρίσκεται στην Κομοτηνή, όπου συναντήθηκε με τον Τούρκο πρόξενο και στη συνέχεια πραγματοποίησε την ομιλία του.

Η συνάντηση με τον Τούρκο πρόξενο ήταν ολιγόλεπτη και μετά είχε μία ολιγόλεπτη ομιλία με δεκάδες θεατές μπροστά από τα γραφεία της αυτοαποκαλούμενης «Τουρκικής Νεολαίας».

Πριν ξεκινήσει την ομιλία του, ο Μουχαρέμ Ιντζέ σηκώθηκε όρθιος πάνω στην καρέκλα και ζήτησε από όσους ήρθαν από την Τουρκία να σταθούν στη μία πλευρά της αυλής, προφανώς για να καταδείξει την παρουσία υποστηρικτών εντός της Θράκης. Έκανε μία σύντομη τοποθέτηση μόνο στην τουρκική γλώσσα, όμως φρόντισε να έχει μεταφραστή, όταν δέχτηκε ερωτήσεις κυρίως από Έλληνες αλλά και Τούρκους δημοσιογράφους.

Σε ερωτήσεις για ποιον λόγο κάνει επίσκεψη στην πόλη της Θράκης, αφού δεν έχει ψηφοφόρους εδώ, είπε πως έχει συγγενείς γι΄αυτό και έρχεται.

Ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία απάντησε ότι “υπάρχει δικαιοσύνη στην χώρα μου και παλεύω να γίνει περαιτέρω κράτος δικαίου η Τουρκία”.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

Δείτε φωτογραφίες από το xronos.gr από την επίσκεψη Ιντζέ στην Κομοτηνή:

Ο Ιντζέ στο τελωνείο Κήπων

Ο κ. Ιντζέ στη διάρκεια του ελέγχου στο Τελωνείο Κήπων συνάντησε Τούρκους οπαδούς του, που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στα σύνορα και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Τουρκίας συνοδεύεται από δημοσιογράφους, που καλύπτουν την παρουσία του στη Θράκη, ενώ η Κομοτηνή είναι ο τελικός του προορισμός.

Δείτε τις φωτογραφίες από το xronos.gr:

Πηγή πληροφοριών: xronos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ