Σκηνές Φαρ Ουέστ στη Λεμεσό – Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί σε επεισοδιακή καταδίωξη

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν τα μεσάνυχτα σε περιοχή της Λεμεσού, όταν το αυτοκίνητο τους δέχθηκε πυροβολισμούς από άτομα που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο, το οποίο θεωρήθηκε ύποπτο.

Κατά την άφιξη του περιπολικού στην περιοχή πυροβόλησαν εναντίον του, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να ανταποδώσουν. Σύμφωνα με το ΡΙΚ το όχημα διέφυγε και εντοπίστηκε λίγο αργότερα εγκαταλελειμμένο. Κατά την ανταλλαγή των πυροβολισμών φαίνεται να τραυματίστηκε και ένας εκ των δραστών.

Από έρευνες που έγιναν, διαπιστώθηκε, ότι το αυτοκίνητο είχε ενοικιαστεί στην Πάφο σε γυναίκα ηλικίας 33 ετών, η οποία και συνελήφθη βάσει δικαστικού εντάλματος.

Συνελήφθη ο ένας εκ των δραστώνΣύμφωνα με όσα μεταδίδει το philenews.com ο ένας εκ των υπόπτων συνελήφθη από τις αρχές στην περιοχή των Πολεμιδιών. Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο Λεμεσού.

Η Αστυνομία είχε δώσει στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των δύο υπόπτων (Ευθύβουλο Γεώργη (ΒΟΥΛΗ), 31 ετών από την Πάφο και Χαράλαμπο Καλογερίδη, 33 ετών κάτοχο Ελληνικού διαβατηρίου), για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση 1. Συνωμοσίας για φόνο, 2. Συνωμοσίας προς διάπραξης κακουργήματος, 3.Απόπειρας φόνου, 4.Παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, 5.Παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών και 6.Ρίψης πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν χθες βράδυ στη Λεμεσό.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι αρχές σημειώνεται ότι «παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή διαδικτυακά μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας «Καταγγελία Εγκλήματος» στο application της Αστυνομίας Κύπρου».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ, politis.com.cy, philenews.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ