Τα ευρήματα και τα κενά στην υπόθεση της στυγερής διπλής δολοφονίας στη Λευκωσία- Η νέα γραπτή κατάθεση του γιου του ζευγαριού που κατακρεουργήθηκε

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τη στυγερή διπλή δολοφονία ζευγαριού μέσα στο σπίτι του, στον Στρόβολο της Κύπρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος καθηγητής και η 59χρονη τραπεζικός υπάλληλός βρέθηκαν νεκροί σε λίμνη αίματος στο κρεβάτι τους, όταν ο έφηβος γιος τους ειδοποίησε τους γείτονες και εκείνοι με τη σειρά τους τις Αρχές.

Η νεκροτομή επί των σορών του άτυχου ζευγαριού, κατέδειξε ως αιτία θανάτου το αιμορραγικό σοκ από πολλαπλά θλαστικά τραύματα, από νύσσον και τέμνον όργανο. Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής, που διενήργησε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, o 60χρονος έφερε 25-30 μαχαιριές από το λαιμό, μέχρι τα πόδια, ενώ η 59χρονη σύζυγός του, έφερε 10 μαχαιριές κυρίως στο λαιμό και το θώρακα.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, γραπτή κατάθεση αναμένεται να δώσει σήμερα Παρασκευή ο ανήλικος γιος του ζευγαριού ο οποίος στην αρχική του μαρτυρία αναφέρθηκε σε δύο κουκουλοφόρους, που εισήλθαν στο σπίτι και απευθυνόμενοι στον ίδιο, του είπαν να μην φοβάται και ότι δεν θα του κάνουν κακό. Ωστόσο, η κύρια μαρτυρία του, περί δύο κουκουλοφόρων, αντικρούεται με τα ευρήματα των ερευνών, που κατέδειξαν ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης σε οποιαδήποτε είσοδο στο σπίτι.

Οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά, με το φονικό όπλο να μην έχει βρεθεί μέχρι στιγμής.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών τέθηκε από την πρώτη στιγμή και το υλικό που κατέγραψαν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής, με την Αστυνομία να θεωρεί δεδομένο το ότι διερευνάται φόνος εκ προ μελέτης.

Πηγή πληροφοριών/ΦΩΤΟ: sigmalive.com

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ