Σοκαριστικές αποκαλύψεις για το “σατανικό” ζευγάρι της Καλιφόρνια – Ο πατέρας απήγαγε τη σύζυγό του όταν αυτή ήταν 16 ετών

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία και οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την υπόθεση κακοποίησης 13 παιδιών στην Καλιφόρνια από τους ίδιους τους γονείς τους.

Τα παιδιά , ηλικίας 2 έως 29 ετών, ζούσαν δεμένα, πεινασμένα, ενώ συχνά οι γονείς τους έτρωγαν μπροστά τους φαγητά που δεν τους επέτρεπαν να δοκιμάσουν. Είναι σοβαρά υποσιτισμένα και πάσχουν από μυϊκή ατροφία και ελλιπή ανάπτυξη. Κάποια από τα παιδιά έπασχαν από νοητική στέρηση και είχαν υποστεί βλάβες στο νευρικό τους σύστημα εξαιτίας της ακραίας και παρατεταμένης κακοποίησης που έχουν υποστεί.

Οι σατανικοί γονείς δήλωσαν αθώοι στο δικαστήριο, ενώ το ποσό της εγγύησης που ορίστηκε για τον καθένα είναι αστρονομικό, 13 εκατομμύρια δολάρια για τον καθένα, δηλαδή όσα ακριβώς και τα παιδιά τους.

Σύμφωνα με νέες αποκαλύψεις, ο 57χρονος σήμερα Ντέιβιντ Τέρπιν, απήγαγε τη γυναίκα του Λουίζ, όταν αυτή ήταν μόλις 16 ετών. Αν και στην αρχή, ο πατέρας της δε συμφωνούσε με τη σχέσης του, στη συνέχεια, έδωσε την έγκρισή του για το γάμο.

Τα αδέλφια της 49χρονης Λουίζ, Τερέζα Ρομπινέτ και Μπίλυ Λάμπερτ, δήλωσαν στη Daily Mail ότι η μητέρα τους Phyliss είχε δώσει την έγκριση στο ζευγάρι να βγαίνει, παρά το γεγονός ότι ο Τέρπιν ήταν οκτώ χρόνια μεγαλύτερος από την έφηβη κόρη της.

«Η μαμά μου επέτρεπε στη Λουίζ να βγαίνει με το Ντέιβιντ κρυφά επειδή τον αγαπούσε και επειδή αυτός προερχόταν από μια χριστιανική οικογένεια», ανέφερε χαρακτηριστικά η αδελφή της και πρόσθεσε ότι ο πατέρας τους δεν ήξερε τίποτα για τη σχέση τους.

Ο Ντέιβιντ, πήγε στο σχολείο της έφηβης Λουίζ και την απήγαγε, ενώ κατάφερε να οδηγήσει από την Καλιφόρνια στο Τέξας, πριν τον σταματήσουν οι αστυνομικοί και τον αναγκάσουν να επιστρέψει πίσω. Όταν ο πατέρας της έμαθε για την κίνηση αυτή και για τη σχέση, της είπε: «Αυτή είναι η ζωή που θέλεις, είσαι ενήλικη τώρα, σε αγαπώ και θα είμαι πάντα ο μπαμπάς σου, αλλά τώρα μπορείς να προσέχεις τον εαυτό σου».

Στη συνέχεια, το ζευγάρι μετακόμισε στο Τέξας, όπου ξεκίνησε τις αποτρόπαιες πράξεις του. Η οικογένεια μετακόμισε στη Μουριέτα της Καλιφόρνιας το 2010 και μετά στο Πέρις το 2014, με τις κακοποιήσεις να εντείνονται.

“Ελπίζω να υποφέρουν το ίδιο, αν όχι περισσότερο, από όσο υπέφεραν αυτά τα παιδιά. Ελπίζω να βασανίζουν την αδελφή μου για την υπόλοιπη ζωή της. Έχω πλέον τέσσερα αδέλφια αντί για πέντε. Δεν υπάρχει στο οικογενειακό μας δέντρο. Είναι νεκρή για μένα. Δεν θα μπορούσε να με νοιάζει λιγότερο από οτιδήποτε το να μιλήσω ξανά με την Λουίς», λέει η Τερέζα.

Το ζευγάρι συνελήφθη την Κυριακή στο σπίτι τους στο Πέρις της Καλιφόρνια, περίπου 113 χιλιόμετρα ανατολικά του Λος Άντζελες, αφού μια από τις αποστεωμένες έφηβες κόρες του σκαρφάλωσε από το παράθυρο και κατάφερε να καλέσει την αστυνομία. Ένα από τα αδέλφια της που διέφυγε μαζί της, τρόμαξε και επέστρεψε στοσπίτι-κολαστήριο .

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ