Φοιτήτρια στο Μάντσεστερ ισχυρίστηκε ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν – ΦΩΤΟ

Μια φοιτήτρια στο Μάντσεστερ υποστήριξε ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν, που είχε εξαφανιστεί το 2007 από την Πορτογαλία, όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της, σύμφωνα με την Daily mail.

Πρόκειται για την Harriet Brookes η οποία ισχυρίστηκε στα “αστεία” ότι ήταν η Μαντλίν ΜακΚαν αφού τα σημάδια στο μάτι και στο πόδι της αποδείκνυαν ότι ήταν αυτή. Ωστόσο πολλοί άνθρωποι δεν το έλαβαν αυτό ως αστείο.

Τα σημάδια αυτή της Brookes ήταν παρόμοια με αυτά της Μαντλίν ΜακΚαν.

Η Harriet Brookes έστειλε αυτή την φωτογραφία της στον φίλο της ο οποίος με τη σειρά του το μοιράστηκε αυτό στο διαδίκτυο με 30.000 άτομα.

Η Harriet Brookes, είπε στους φίλους της ότι μπορεί να είναι η Μαντλίν ΜακΚαν . Η κ. Brooke έδειξε στους φίλους της τα στοιχεία που το αποδεικνύουν.

Οι φίλοι γελοιοποίησαν τους ισχυρισμούς της Brookes για το θέμα αυτό ωστόσο αυτή συνέχισε λέγοντας: “Είμαι η Μαντλίν ΜακΚαν και δεν ξέρω τι να κάνω με τον εαυτό μου”.

Υπενθυμίζεται ότι, η Μαντλίν ΜακΚαν εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2007 από την Πορτογαλία και θα είναι 14 ετών.

Πολλοί πάντως χρήστες των social media έσπευσαν να επικρίνουν την ανάρτηση της Brookes όπως:

-Εσύ είσαι ακόμα η Μαντλίν ή απλά αστειεύεσαι.

-Η Sue Garland ανέφερε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: Η γυναίκα δρα κατά αυτόν τρόπο ώστε να τραβήξει τη προσοχή των χρηστών, ανακοινώνοντας ότι είναι ένα εξαφανισμένο παιδί τουλάχιστον κατά 5 χρόνια νεότερη από αυτήν. Όχι, δεν είσαι η Μαντλίν.

Ένας άλλος σχολιαστής δήλωσε ότι, το έβαλε σε ομαδική συνομιλία για γέλιο.

Πηγή: enikonomia.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ