Ο Ντένις Ρόντμαν μιλά για τον καλό του φίλο, Κιμ Γιονγκ Ουν – ΒΙΝΤΕΟ

Ο θρύλος του NBA Ντένις Ρόντμαν αποκάλυψε σήμερα ότι κάνει σκι και τραγουδάει καραόκε με τον φίλο του και ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν, δηλώνοντας ότι θέλει “να ξεκαθαρίσει τα πράγματα” εν μέσω της αντιπαράθεσης της Πιονγκγιάνγκ με την Ουάσινγκτον για τις συνεχιζόμενες πυρηνικές και βαλλιστικές δοκιμές της πρώτης.

Ο Ρόντμαν έχει επισκεφθεί πολλές φορές τον Κιμ, αλλά οι δυο τους σπανίως συζητούν για πολιτικά θέματα, είπε ο μπασκετμπολίστας και ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή Good Mornig Britain του βρετανικού τηλεοπτικού καναλιού ITV.

Η Βόρεια Κορέα έχει προχωρήσει το τελευταίο διάστημα σε αλλεπάλληλες βαλλιστικές και πυρηνικές δοκιμές και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ προειδοποίησε ότι θα υπάρξει μια “μαζική” στρατιωτική απάντηση.

“Όταν πηγαίνω να τον δω (τον Κιμ), ουσιαστικά κάνουμε παρέα όλη την ώρα. Γελάμε, τραγουδάμε καραόκε, κάνουμε πολλά ωραία πράγματα μαζί. Ιππεύουμε άλογα, αράζουμε, πηγαίνουμε για σκι, σπανίως συζητάμε πολιτικά και αυτό είναι το καλό” είπε ο Ρόντμαν.

Ο πρώην αθλητής εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Τραμπ, σχολιάζοντας όμως ότι ο Αμερικανός πρόεδρος “καμιά φορά είναι λίγο τρελός”.

Ο Ρόντμαν ταξίδεψε για τελευταία φορά στη Βόρεια Κορέα τον Ιούνιο. Παλαιότερα, οι επισκέψεις του αυτές στάθηκαν αφορμή να φουντώσουν οι εικασίες ότι θα μπορούσε να μεσολαβήσει για μια διαπραγμάτευση μεταξύ της Πιονγκγιάνγκ και της Ουάσινγκτον. Ταυτόχρονα όμως οι δηλώσεις του για τον Κιμ προκάλεσαν σαρκαστικά σχόλια.

Στη συνέντευξή του είπε ότι δεν προσπαθεί να υπερασπιστεί τις ενέργειες του Κιμ και ότι ο ίδιος είναι απλώς “πρεσβευτής του αθλητισμού”. Σημείωσε επίσης ότι η σχέση των ΗΠΑ με τη Ρωσία έχει αλλάξει, αλλά “για κάποιον λόγο έχουμε σοβαρό ζήτημα με τη Βόρεια Κορέα. “Δεν αγαπώ (τον Κιμ). Απλώς θέλω να προσπαθήσω να ξεκαθαρίσω τα πράγματα για να τα πηγαίνουμε καλά με όλους”, κατέληξε.Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ