Το ξενοδοχείο “φάντασμα” στη ζούγκλα του Μπαλί – ΒΙΝΤΕΟ

Φημολογείται ότι το συγκεκριμένο κτίριο – που κατασκευάστηκε στη δεκαετία του 1990 – στην πραγματικότητα δεν άνοιξε ποτέ τις πόρτες του στο κοινό και από τότε αφέθηκε εγκαταλειμμένο.

Μπορεί κάποτε το συγκεκριμένο κτίριο να αποτελούσε ένα αριστούργημα της αρχιτεκτονικής – αλλά τώρα έχει μετατραπεί σε ένα ανατριχιαστικό θέαμα που θυμίζει σκηνή ταινίας τρόμου.Ο Τζέικοπ Λαουκάιτις, ένας ταξιδιώτης, ανακάλυψε το εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στη μέση μιας ζούγκλας στο Μπαλί.

Και αφού πέρασε ώρες εξερευνώντας το κτίριο, ο Τζέικοπ αποφάσισε να τραβήξει ένα βίντεο για να μοιραστεί το μυστηριώδες εύρημα του με τον υπόλοιπο κόσμο. Στο βίντεο, απεικονίζονται  τα «σαπισμένα» δωμάτια του ξενοδοχείου, ενώ το πιο περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ένα ζευγάρι σαγιονάρες βρέθηκαν σε μια από τις εισόδους του.

Οι βεράντες του είναι γεμάτες αγριόχορτα, ενώ τα άλλοτε περίτεχνα αγάλματα έχουν καταστραφεί. Μερικοί λένε ότι το ξενοδοχείο χρεοκόπησε πριν ακόμα ξεκινήσει την επιχειρηματική του δραστηριότητα και πιστεύεται μάλιστα ότι ήταν «καταραμένο» από έναν διεφθαρμένο εργολάβο ο οποίος προσπάθησε να ανταγωνιστεί άλλα ξενοδοχεία της περιοχής. Άλλοι πάλι είναι πεπεισμένοι ότι το ξενοδοχείο είναι στοιχειωμένο από εργάτες, οι οποίοι μπορεί να σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της κατασκευής του ξενοδοχείου, αφού αναγκάστηκαν να εργαστούν σε ένα ανασφαλές περιβάλλον.

Ο Τζέικοπ δημοσίευσε βίντεο του YouTube την 1η Δεκεμβρίου, και έχει ήδη πάνω από 12.800 προβολές. Παράλληλα, έγραψε: «Ανακάλυψα ένα εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο στο Μπαλί. “Οι ντόπιοι το αποκαλούν: “ Το φάντασμα-  Palace Hotel”».

Δείτε το βίντεο εδώ:

Δείτε τις φωτο εδώ:

Πηγή: mirror.co.uk

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστική επιχείρηση διάσωσης προσφύγων από την τουρκική ακτοφυλακή – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ