Οι φωτογραφίες των αγνοούμενων του boeing

ΦΩΤΟ-Τα πρόσωπα πίσω από το νούμερο 239

Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές του μοιραίου αεροσκάφους. Ποια είναι τα ονόματά τους, οι ηλικίες τους, γιατί ταξίδευαν.

Τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία σκιαγραφούν τα πρόσωπα του δράματος κι αποκαλύπτουν την ταυτότητά τους. Πολίτες από την Ινδία, τη Γαλλία, την Κίνα, Ινδονήσιοι, Αμερικανοί, Μαλαισιανοί κι άλλες εθνότητες συνθέτουν ένα πολυεθνικό κράμα και μεταδίδουν τη θλίψη σε όλη την υφήλιο. Ανάμεσά τους επιχειρηματίες, ένας διάσημος καλλιτέχνης, ερωτευμένοι αλλά κι ένα μικρό παιδί. Ο μεγαλύτερος επιβάτης της πτήσης είναι 76 ετών κι ο μικρότερος μόλις δύο! Ας γνωρίσουμε μερικούς από αυτούς…

Ο μικρούλης της πτήσης

Τραγική μορφή ανάμεσα στους επιβάτες, ο μικρός Moheng Wang. Ο 2χρονος επιβάτης στο παρθενικό του ταξίδι έμελλε να ζήσει μια τραγική περιπέτεια που ενδεχομένως να του έχει στοιχίσει και την ίδια του τη ζωή. Οι γονείς του θέλησαν να τον πάρουν μαζί τους στο ταξίδι τους στην Μαλαισία.

Ο καλλιτέχνης και η παρέα του

«Προσεύχομαι για ένα θαύμα» δήλωσε ο Ντάνιελ Liau , ο διοργανωτής της ζωγραφικής έκθεσης του αναγνωρισμένου Κινέζου καλλιγράφου Meng Gaosheng , που επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος μαζί με 18 άλλους καλλιτέχνες,  έξι μέλη της οικογένειάς του και τέσσερις υπαλλήλους  του.

Οι παππούδες

Ο 58χρονος Robert Lawton και η σύζυγός του, η 54χρονη Catherine λατρεύουν τα ταξίδια και η επίσκεψή τους στη Μαλαισία ήταν γι αυτούς μια ακόμη περιπέτεια.

“Ανέφεραν ότι επρόκειτο για ένα ακόμα μεγάλο ταξίδι και ήταν πραγματικά ενθουσιασμένοι , ” είπε η γειτόνισσά τους Caroline Daintith που τους περιγράφει  

«ως αφοσιωμένος παππούδες» .

Μια αντίστοιχη περίπτωση είναι και η 50χρονοι Rodney και Maria Burrows που «ήθελαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη ζωή τους» όπως δήλωσε ένας γείτονάς τους.

Οι μαθητές

Δύο νεαρά παιδιά, δύο μαθητές βρίσκονται ανάμεσα στους επιβάτες. Μετά από δύο εβδομάδες σε γαλλικό σχολείο ανταλλαγής μαθητών, οι ερωτευμένοι   Hadrien Wattrelos, 17, και η Zhao Yan, 18, επέστρεφαν στο σπίτι  του μαζί με συγγενείς τους.

Τον Δεκέμβριο , η Zhao είχε αλλάξει το προφίλ του στο Facebook. Είχε βάλει μία που ήταν μαζί με τον αγαπημένος της, είχε γράψει  : “Je t’aime “, και είχε προσθέσει μια καρδιά. Ο Hadrien είχε κάνει like  στο σχόλιό της .

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ