ΒΙΝΤΕΟ-Ο Σακελλαρίδης για τα “Προσφυγικά της Λεωφόρου”

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Σακελλαρίδης για τα “Προσφυγικά της Λεωφόρου”

«Αυτοί που θέλουν να ξεριζώσουν την ιστορική μνήμη της πόλης θα μας βρουν απέναντί τους», δηλώνει ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδης για την μεταβίβαση των Προσφυγικών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στο ΤΑΙΠΕΔ.

Όπως τονίζει ο κ. Σακελλαρίδης, «τα Προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας αποτελούν ένα κομμάτι ιστορικής μνήμης και αρχιτεκτονικής κληρονομιάς για την πόλη μας. Αυτοί που ευθύνονται για την σημερινή εικόνα εγκατάλειψης είναι οι ίδιοι που θέλουν να τα ξεπουλήσουν μέσω του ΤΑΙΠΕΔ στα ιδιωτικά συμφέροντα».

«Ως δημοτική παράταξη, εδώ και χρόνια έχουμε δώσει αγώνες για την προστασία και την αξιοποίηση αυτών των χώρων. Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές σε αυτούς που θέλουν να ξεριζώσουν την ιστορική μνήμη της πόλης ότι θα μας βρουν απέναντί τους», υπογραμμίζει και συμπληρώνει:

«Θα συνεργαστούμε με όλους τους επιστημονικούς φορείς και τους κατοίκους της περιοχής έτσι ώστε να μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης ζητά, τέλος, από τον Δήμαρχο της Αθήνας αλλά και από τους υπόλοιπους υποψηφίους να τοποθετηθούν ανοιχτά για το ζήτημα.

 

Δείτε το βίντεο 

 

Πηγή βίντεο: youtube, left.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ