Η «μάχη» και οι ανατροπές

Η «μάχη» και οι ανατροπές

Τη δική τους «μάχη» για τον σταυρό συνεχίζουν και δίνουν οι υποψήφιοι οι ευρωβουλευτές των κομμάτων.

Ντέρμπι και ανατροπές περιλαμβάνει η καταμέτρηση των ψήφων για το ποιοι τελικά θα είναι οι ευρωβουλευτές που θα μας εκπροσωπήσουν στην Ευρωβουλή.

Φαίνονται να έχουν ξεκαθαρίσει οι 5 από τις 6 εκλόγιμες θέσεις στον ΣΥΡΙΖΑ, με τους Κωνσταντίνο Χρυσόγονο και τον νυν ευρωβουλευτή Νίκο Χουντή να δίνουν «μάχη» ψήφο με ψήφο για την τελευταία. Στη ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ και Μαρία Σπυράκη κονταροχτυπιούνται για την πρώτη θέση. Ντέρμπι με ανατροπές της πρώτης θέσης εξελίσσεται στην Ελιά, μεταξύ Εύας Καϊλή και Παντελή Καψή. Ενώ και στους Ανεξάρτητους Έλληνες υπάρχει ντέρμπι για την μία εκλόγιμη θέση που διεκδικούν ο Γ. Ρωμανιάς και ο Ν. Μαριάς.

Πιο αναλυτικά:

Πρώτος και με διαφορά αναδεικνύεται ο Μανώλης Γλέζος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ακολουθεί η Σοφία Σακοράφα, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, η Κωνσταντίνα Κούνεβα και ο Γιώργος Κατρούγκαλος. «Μάχη» ψήφος-ψήφος υπάρχει στην τελευταία εκλόγιμη θέση ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Χρυσόγονο και τον νυν ευρωβουλευτή Νίκο Χουντή. (εκλέγονται 6)

Στη Νέα Δημοκρατία οι Ελίζα Βόζεμπεργκ και Μαρία Σπυράκη κονταροχτυπιούνται για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Γιώργος Κύρτσος και Μανώλης Κεφαλογιάννης ακολουθούν. Ενώ η Νίκη Τζαβέλα βρίσκεται στην έκτη θέση της επιλαχούσας, πίσω από τον Θ. Ζαγοράκη. (εκλέγονται 5)

Στη Χρυσή Αυγή τα πράγματα για τη μάχη του σταυρού έχουν ξεκαθαρίσει με τους Λευτέρη Συναδινό, Λάμπρο Φουντούλη και Γιώργο Επιτήδειο να έχουν σαφές προβάδισμα έναντι των άλλων υποψηφίων. (εκλέγονται 3)

Στο ψηφοδέλτιο της Ελιάς η πρώτη θέση έχει αλλάξει 2-3 φορές με τον Παντελή Καψή να είναι πρώτος και να τον ακολουθεί η Εύα Καϊλή σε απόσταση ασφαλείας. Επόμενος και τρίτος στη σειρά είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης. (εκλέγονται 2)

Στο Ποτάμι ο πανεπιστημιακός Γιώργος Γραμματικάκης προηγείται με μεγάλη διαφορά από τον Μιλιτάδη Κύρκο που βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Ωστόσο πίσω του βρίσκεται μόλις λίγες ψήφους ο Βασίλης Δοσούλας. (εκλέγονται 2)

Στο ΚΚΕ οι Κωνσταντίνος Παπαδάκης και Σωτήρης Ζαριανόπουλος έχουν λογικά εξασφαλίσιε την εκλογή τους καθώς προηγούνται αρκετά από τον τρίτο υποψήφιο. (εκλέγονται 2)

Τέλος στους Ανεξάρτητους Έλληνες οι Γιώργος Ρωμανιάς και Νότης Μαριάς δίνουν μεγάλη μάχη σταυρό με σταυρό. (εκλέγεται 1)

Πηγή: Real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ